نوشته اصلی توسط MrCrow منو ببخش این عادتمه مثل پ-ری-ود میمونه واسم جو میگیرم میرم تو خلصه اصلا یه وضعی این میخواد بشه فوق حرفه ای من اینو میشناسم چند شب پیش اومد گفت تو تلگرام
نوشته اصلی توسط Sajjad تو یه بیت بنویسی طرف میخونه لااقل یه بیت یاد میگیره، 100 بیت بنویسی بعنوان کسشر رد می کنیم میریم جلو. چهارتا فحشم میدیم بهت
نوشته اصلی توسط R A S O O L میلاد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi این میخواد بشه فوق حرفه ای من اینو میشناسم چند شب پیش اومد گفت تو تلگرام دیوص
نوشته اصلی توسط Hadi این میخواد بشه فوق حرفه ای من اینو میشناسم چند شب پیش اومد گفت تو تلگرام
نوشته اصلی توسط Hadi این میخواد بشه فوق حرفه ای من اینو میشناسم چند شب پیش اومد گفت تو تلگرام آخه کند ذهن من اگه بشم فوق حرفه ای دست خر طلا بهم میدن - تا کی میخوای با این افکار زندگی کنی از تو غار بیا بیرون دیگه
البته فوق حرفه ای تو دادن
نوشته اصلی توسط Hadi البته فوق حرفه ای تو دادن هر چی هم که پیش برم به یه شب دادن شما نمیرسم
نوشته اصلی توسط MrCrow آخه کند ذهن من اگه بشم فوق حرفه ای دست خر طلا بهم میدن - تا کی میخوای با این افکار زندگی کنی از تو غار بیا بیرون دیگه دیوث خودت گفتی دیگه تعداد پستام بره بالا ابهت میاره برام منم گفتم اگه بزاری دهنت بازم ابهت میاره برات
نوشته اصلی توسط Amir هر کی می خواد کسی بن بشه 4 هزار تومن بریزه به حساب بن میشه لینک پرداخت تاپیک ایتونز فلک ویو برای چند روز ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن