نوشته اصلی توسط Allaxa ممنون از اطلاعات دقیق شما این داره از من نقل میگیره تو چرا میپری وسط
نوشته اصلی توسط HADIS بهله صحیح دکتر دکترای دوسال پشت کنکور
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حتما یکیو میخواست تو زنا امارش زیاده ولی تو مردا کم هست ربطی نداره تو استانهای مختلف متفاوته دلیل پیدایشش جالبه افراد مینور افرادی هستن که در برابر مالاریا مقاومن و نمی میرن جاهای مرطوب که پشه آنوفل ناقل مالاریا خیلی بیشتر تعداد افراد مینور هم بیشتره
برم وارکرافت رو ببینم ... ( به یاد دورا طفولیت و که بازی میکردم )
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow این عقب افتاده همسن ماموته زن نگرفته - پس به درد نمیخوره مریضی سراغ نداری به صفاریان بخوره بابا ولش کن اون بدبختو به جا اون این دیوثا که حق منو تو رو میخورن ی ابم روش ی بلایی سرشون بیاد
نوشته اصلی توسط Hadi این داره از من نقل میگیره تو چرا میپری وسط منکوب کردنتو دوس دارم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همینم نشون میده وضعت خرابه.. حالا بماند برا رقابت با رسول گلنار هر 2روز میگی دارم میزنم خجالت بکش خانوم دکتر اینجاست شرمنده ولی حرف نزار تو دهنم سک هم نگو
نوشته اصلی توسط R A S O O L دکترای دوسال پشت کنکور دکترای دامپزشکی
نوشته اصلی توسط R A S O O L دکترای دوسال پشت کنکور معاف الدوله
نوشته اصلی توسط Allaxa ربطی نداره تو استانهای مختلف متفاوته دلیل پیدایشش جالبه افراد مینور افرادی هستن که در برابر مالاریا مقاومن و نمی میرن جاهای مرطوب که پشه آنوفل ناقل مالاریا خیلی بیشتر تعداد افراد مینور هم بیشتره در کل تعدادش تو زنا بیشتر بعدم ارثی اکثرش.. یکی از والدین مینور باشن امکانش بالا میره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 558 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 558 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن