⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عقل و عشق فاصله میگیرم
در ابر چشم های تو میمیرم
در من ببار یاور نا همخون
تنها خودت مقیم جهانم باش...
![]()
!?Who Cares؟!
دنیا حریف زجر روانم نیست...![]()
!?Who Cares؟!
Ali Akbar YaghiTabar - Goore DasteJamei
از هر طرف محاصره در هیچم
دنیا حریف زجر روانم نیست
من گور دسته جمعی انسانم
گویا كسی مقیم جهانم نیست
می مانم و دریغ كه می دانم
در باغ های یائسه گل كردم
دارد مرا به گریه می اندازد
خاكی كه خانه ی پدرانم نیست
از باغ های یائسه در بردم
با بادهای هرزه روانم را
جز رنج پیر و داغ جوان دیدن
چیزی به چنته ی چمدانم نیست
سرحلقه ی ملاحده ی دوران
سركرده ی زنادقه ی دهرم
از شش جهت مسخر شیطانم
یك آیه در تمامت جانم نیست
بیدارخواب قبر پریشانی است
روح دریده ای كه به من دادند
حالا كه جز مجادله ی باطل
نقشی بر آستانه ی جانم نیست
از عقل و عشق فاصله می گیرم
در ابر چشم های تو می میرم
در من ببار یاور ناهمخون !!!
تنها خودت مقیم جهانم باش!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
!?Who Cares؟!
قیام بربرها اومد اما نه اپیزودی پارتی اومد عجیبه
منتشر شد![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر امیدوار باش +19
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)