یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ملک جمشید هم باحاله هم متفاوتته هم کم نظیرِ .. بخ به خاطر صدای اون دخترا تابلوئه که مجوز نمی گرفت این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب از راک یوهو میره بندری خیلی باحاله
ها تو بهتری
فردا هارد ssd میرسه اول اینکه من بخوام رو این وین نصب کنم بعد اون یکیو پاک کنم وقتی رو وین جدید اومدم بالا اون درایو وین قبلیو که رو هارد قبلیه کلیک راست فرمت کنم میشه ؟
دوم اینکه من چن وقت پیش که کیسو باز کردم تمیزکاری گفتم اگه یه روز هارد بندازم کابل ساتا که مشخصه کنار قبلی میزنم ولی راستش کابل برقی شبیه همینی که الان خورده هاردم ندیدم ! البته خیلی با دقت نیگا نکردم من کلا از کابلای پاور سر در نمیارم
سوم اینکه حتمن باید تو براکت بذارم ؟ الته شاید تو پکیجش باشه ولی اگر نبود همینطوری نمیشه بندازم همون جاش پیچ بدم
در حال حاضر 546 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 546 مهمان ها)