باز شروع کرد
اذان موذنزاده در آلبوم چاووشی چه میکند؟
استفاده محسن چاوشی از این اذان خاطرهانگیز در آلبومش نظرات گوناگونی را به دنبال داشت. برخی مخالف این امر بودند و برخی از مخاطبان هم تلفیق این اذان با ترانه و موسیقی چاوشی را تأیید کردند. اما فرزند استاد موذنزاده برای اولینبار نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد و دیدگاههای جالبی درباره محسن چاوشی و موسیقی داشت. جعفر موذنزاده نظر خود درباره استفاده محسن چاوشی از اذان مرحوم «رحیم موذنزاده» در آلبوم جدیدش را اینگونه بیان کرد:«به نظر من استفاده ایشان از اذان پدرم در آلبومشان مشکلی ندارد ولی بهتر بود آقای چاوشی اجازه میگرفتند و من هم اشعار را میدیدم تا بدانم که قرار است چه کاری را انجام دهند. اذان پدر من هم در دستگاه موسیقی است. در دستگاه «بیات ترک» و گوشه «روح الارواح» خوانده شده ولی اگر برای استفاده از آن به ما هم اطلاع دهند بهتر است.خبر آنلاین این خبر را منتشر کرده است.
لولو داره نگاهت اون تا چشم خمارت...![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک شب آتش در نیستانی فتاد
سوخت چون اشکی که بر جانی فتاد ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
شعله تا سرگرم کار خویش شد
هر نی ای شمع مزار خویش شد ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
نی به آتش گفت : کین آشوب چیست
مر تورا زین سوختن مطلوب چیست![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 697 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 697 مهمان ها)