نوشته اصلی توسط HADIS تا نتیجه چ شود شاید منم ملحق شدم اونجا برگزار میشه ک آزمون آره؟ کارت ورود ب جلسه کی میاد؟ کارت ورود به جلسه 4-5 روز قبلش میاد احتمالا دو هفته ی دیگه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Amir چه شانسی داره پرتقال
نوشته اصلی توسط Hadi دقیقا خودمم
نوشته اصلی توسط Hadi اگه تویی که من میشناسم سال دیگه م میرینی همین الانم قبول میشم ولی من از بچگی علاقه به پزشکی و دامپزشکی و این جور چیزا داشتم حیفه به خاطر یه سال بیخیالش بشم
نوشته اصلی توسط R A S O O L کارت ورود به جلسه 4-5 روز قبلش میاد احتمالا دو هفته ی دیگه ایشاالله ک همین امسال قبولی نشد هم سال دیگه کنکور میدیم
نوشته اصلی توسط R A S O O L همین الانم قبول میشم ولی من از بچگی علاقه به پزشکی و دامپزشکی و این جور چیزا داشتم حیفه به خاطر یه سال بیخیالش بشم یعنی ممکنه امسال تو پزشکی قبول نشی ؟ خب به جای اینکه اینجا هی منشی منشی راه بندازی دیوث بشین درساتو بخون
نوشته اصلی توسط HADIS ایشاالله ک همین امسال قبولی نشد هم سال دیگه کنکور میدیم امسال قبول هم بشم رشته ی جالبی قبول نمیشم !
نوشته اصلی توسط R A S O O L امسال قبول هم بشم رشته ی جالبی قبول نمیشم ! منظورم از قبولی دامپزشکی بود
نوشته اصلی توسط Hadi یعنی ممکنه امسال تو پزشکی قبول نشی ؟ خب به جای اینکه اینجا هی منشی منشی راه بندازی دیوث بشین درساتو بخون از ممکن هم اونورتره به قطعیت رسیده منشی از اوجب واجبات ست
نوشته اصلی توسط Amir
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن