کم حجم زدم
هادی یه پینگ بگیر 4.2.2.2 و 8.8.8.8
نوشته اصلی توسط Hadi ن اسپلیتر درسته چک کردم سیم شم عوض کردم نگاه تورو خدا الان دیگه ساعت 7 ــه اگه خط تلفنتون مسی هست و میتونی از شرکتای دیگه اینترنت بگیری هرچه سریعتر از مخابرات اونم محدود بکش بیرون .
الی جان تو الان پینگت از 4.2.2.2 چنده؟
نوشته اصلی توسط Chavosh کم حجم زدم این x265 رو چرا هیچ تلویزیونی ساپورت نمیکنه؟ من چند قسمتو دانلود کردم بزنم تی وی ببینم نیاورد. تو خونه دو نفر دیگه هم همینجوری بود
نوشته اصلی توسط Navid این x265 رو چرا هیچ تلویزیونی ساپورت نمیکنه؟ من چند قسمتو دانلود کردم بزنم تی وی ببینم نیاورد. تو خونه دو نفر دیگه هم همینجوری بود خب باید خیلی تی وی جدید باشه اینقد این فرمت مهم شده من اون دفه رفتم بازار همینا پشت شیشه ها زده بودن فلان مدل با قابلیت پشتیبانی از x265 رسید
نوشته اصلی توسط peyman.2012 الی جان تو الان پینگت از 4.2.2.2 چنده؟ 139
peyman.2012
نوشته اصلی توسط peyman.2012 هادی یه پینگ بگیر 4.2.2.2 و 8.8.8.8 163
نوشته اصلی توسط Chavosh 139 خوبه با اینکه سرویس شما 128 زیاد با هم فرق نداریم مال من بازه 86-100
نوشته اصلی توسط Chavosh خب باید خیلی تی وی جدید باشه اینقد این فرمت مهم شده من اون دفه رفتم بازار همینا پشت شیشه ها زده بودن فلان مدل با قابلیت پشتیبانی از x265 رسید من شنیدم از این جدیدا فقط تلویزیونای 4k ساپورت میکنه .... نمیشه برنامه ی این تلویزیونا را آپگرید کرد که این فرمت پخش شه یا ربط به سخت افزار داره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 227 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 227 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن