نوشته اصلی توسط milad-chavoshi ایتالیا خیلی خوب بود اره ایتالیا خیلی بهتر بازی کرد
ارمین از سال بعد بازیای ارژانتین رو میبینی فکر کنم فقط روخو مونده که تشویقش کنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ارمین از سال بعد بازیای ارژانتین رو میبینی فکر کنم فقط روخو مونده که تشویقش کنی هااا تا مسئول چایی تیم از بازیا خداحافظی کردن روخو کاپیتان
نوشته اصلی توسط Rmin هااا تا مسئول چایی تیم از بازیا خداحافظی کردن روخو کاپیتان همه جو... .. دوتا بازی مقدماتی رو ارژانتین گند بزنه برمیگردن این صحنه چی شد؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همه جو... .. دوتا بازی مقدماتی رو ارژانتین گند بزنه برمیگردن این صحنه چی شد؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تیرک خورد افسایدشم گرفت ...
MaMaTiR
به هر سلاح كه خون مرا بخواهى ريخت حلال كردمت، الّا به تيغ بيزارى… سعدی
نوشته اصلی توسط Rmin تیرک خورد افسایدشم گرفت ... بازی بعدی میخوره به المان....المان کلا تو بازیای رسمی فکر کنم نبرده ایتالیا رو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بازی بعدی میخوره به المان....المان کلا تو بازیای رسمی فکر کنم نبرده ایتالیا رو بزنه مثل برزیل اینارم 7تایی کنه من خنک شم یکم
نوشته اصلی توسط Rmin بزنه مثل برزیل اینارم 7تایی کنه من خنک شم یکم بی بی سی + بی .. نمیزارن ولی تو بازیای رسمی المان وضعش خیلی خرابه در مقابل ایتالیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 601 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 601 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن