حس کردم با دیدن فیلم های الکسیس به جانان کریستی خیانت کردم
حس کردم با دیدن فیلم های الکسیس به جانان کریستی خیانت کردم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اینجا پر پشه است ک...ی...ر تو روحت صفاریان
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته شهرام شب پرست
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
محمد حیدری خیلی دوس داشتنیه
[Forwarded from Sajjad]
عادل روحنواز: همکاری من با محسن چاوشی بهواسطه فرشاد حسامی، تنظیمکننده «قطعات جنگزده» و «آخرین اتوبوس» در آلبوم «امیر بیگزند» شکل گرفت. درواقع شروع همکاری و آشنایی ما برای ضبط گیتار الکتریک قطعه «آخرین اتوبوس» بود که فرشاد با من تماس گرفت و از قطعهای متفاوت برای صدای محسن چاوشی صحبت کرد و من هم با کمال میل استقبال کردم چون علاوه بر اطمینانداشتن به سلیقه موسیقایی فرشاد، علاقهمند به کاراکتر و صدای محسن چاوشی هم بودم و البته هستم! بعد از ضبط قطعه «آخرین اتوبوس»، ارتباط من با محسن و تیم خوب این آلبوم صمیمانهتر شد و از سمت محسن پیشنهاد همکاری بیشتری داده شد که باید بگویم این اعتماد بسیار خوشحالم کرده بود؛ اعتمادی که علاوه بر حساسیت بالای این پروژه باعث میشد با ذهنی باز روی ضبط آثاری که به من سپرده میشد تمرکز کنم و برای من بسیار ارزشمند بود. همچنین در هنگام ضبط آثار، از سمت محسن پیشنهاد تنظیم یکی از قطعات مهم آلبوم با شعری از حسین صفا با عنوان «شاه مقصود» به من شد که بسیار تحتتأثیر حالوهوای شعر و ملودی قرار گرفتم و با کمال میل قبول کردم. من سعی کردم در آلبوم «امیر بیگزند» اجرای متفاوتتری را در نوازندگی نشان بدهم و از ترکیب تکنیک و احساس استفاده کنم که امیدوارم این تفاوت مورد توجه مخاطبان قرار گرفته باشد.بهواسطه این همکاری، در سریال محبوب «شهرزاد» نیز بهعنوان نوازنده در شش قطعه کنار محسن حضور داشتم که خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان روبهرو شد. در حقیقت آلبوم «امیر بیگزند» اتفاق خوب شروع همکاری ما بود. محسن شخصیت بسیار دوستداشتنی و قابلاحترامی دارد و یکی از ویژگیهای مهم همکاری ما حس خوب و رفاقت برادرانهای است که بین ما به وجود آمده است. طبیعتا با وجود این احساس، نتیجه همکاری ما همیشه برای خودمان دلنشین خواهد بود. این را میدانم که این حس در بین طرفداران خوب محسن هم وجود دارد و به همین خاطر است که هنر محسن طرفداران زیادی دارد. بیادعابودن و معرفتداشتن در چنین موقعیتی بسیار اهمیت دارد. به عقیده من دلیل پیشرفت، تأثیرگذاری و ماندگاری یک هنرمند در بین مخاطبان، جنس نگاهی است که به زندگی و فعالیتش دارد تا اثری که خلق میکند به دل میلیونها مخاطب بنشیند. یکی از دلایلی که من را به ادامه همکاری با محسن بیشتر راغب کرده همین درک درست و بالایی است که او از فعالیتش دارد و امیدوارم با تلاش بیشتر، جواب اعتماد و انرژیای که به من داده شد را در ادامه همکاریمان بدهم.
در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 131 مهمان ها)