⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخش اگه از این همه قشنگی
سهم تو شد یه آدم کلنگی..
من اگه زیر سقف تو نباشم
لااااال بشم
اگه ازت جدا شم..
![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
محسن اگه بخواد یه آلبوم سرِ بی گزند بده باید با کارن کار کنه که کلا یه فضای دیگه ای رو وارد کارش کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه مجمع به آرامش رسید
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اتاق من ، اتاق بي پنجره
اتاق دلخسته ازين حنجره
ببخش اگه هميشه وقتي تنهام
با کوهي از غم به سراغت ميام
ببخش اگه ازين همه قشنگي
سهم تو شد يه آدم کلنگي
جايي واسه تنهاييام ندارم
که توي خلوتش دووم بيارم
اي در و ديوار هميشه خسته
چي داري جز يه آدم شکسته
طاقت اين همه غمو ندارم
اما خدا کنه دووم بيارم
اتاق من ، خدا کنه آخرم
کم نياري ، خراب نشي روسرم
اتاق من ، اتاق بي پنجره ...
امیر ارجینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)