4G
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4G
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون لحن احسان رسما عین حرف زدن عادی میمونه شوخی میکنی عزیز من افکاری رو اتفاقا حسابی قبولش دارم اما این ملودی برام قابل هضم نیست که کار افکاری باشه از وقتی میشناسنمش ملودی به این ضعیفی ازش ندیده بودم در مورد ترانه و تنظیم هم والا چی بگمقسمت Outro موزیک بد نیست اما در کل آهنگ نا امید کننده بود
![]()
100Sash - Adelante![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
SASH!- stay 100![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
من تو رو تو رو هنوز یادم هست
تو نرو نرو هامو نشنیدی
چرا دیگه حتی منو یادت نیست
بگو که چجوری به اینجا رسیدی
که حالا شبا بی من آرومی
من روزای بی تو رو میشمارم
سه سال و سه ماه و سه هفته گذشته که نیستی هنوزم دوست دارم...![]()
!?Who Cares؟!
آلبومای اولش تنظیما اکثرا کار خود احسان علی ثابت و پدرام کشتکار بود که اغلبشون شنیدنی و قشنگ بودن
خودش درصورتی که هنوز نبوغ و استعدادش خشک نشده باشه دست به تنظیم بشه از این کارای جدیدش میتونه موزیکای بهتری بسازه
هومن نامداری کاراش به نسبت خوبه حالا این یکی دم دستی و معمولی بود
احسان بزرگترین نقطه قوتی که همیشه داشته صداشه که هر خواننده ای به پاش نمیرسه
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 117 مهمان ها)