[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیای ویندوز فونی جذابیتی ندارن حداقل در ظاهر فقط یه گوشیش خیلی خوشگله دو تا ایراد بزرگ داره با توجه به سیستم عاملش نباید گوشی باز باشی در همین حد تماس مسیج و تلگرام ایسناگرام
نرم افزار و بازی و این قرتی بازیا فرت دومیشم قیمتشه بسته به امکاناتش اصن نمی ارزه بیش از 700 هزار تومن قیمتشه لومیا 650
کسی اینجا حقوق خونده سوال داشتم ؟؟؟
از عروض خلیلِ بِن احمد، این حصار مسقّف موزون،
دارد آهسته میزند بیرون کهنالگوی غوطهور در خون
کهنالگوی غوطهور در خون در عروض عرب نمیگنجد
مثل من در جهانِ بیمادر، مثل تو در جهانِ بی...خفهخون!!!
خفهخون یک سلاح مردانه است با شعاعِ خرابیِ بالا
مثلاً طیِّ اولین «منزل»، مثلاً فتحِ دومین خاتون
پدر از فتح دومین خاتون، پسر از زورخانه بیرون ریخت
کهنالگوی قصهی من هم دارد از خا... نمیزند بیرون
دارد ازخانه...آه! گفتی آه!؟ آه یعنی: دوتا کهنالگو
تحت نام حمایت یک تن زیر چتر تعرض قانون
غرقی و غرقم و فراغرق است؛ کهنالگوی این غزل در من،
من در اوهام یک بیابانگرد، تو در اوهام کاشف افیون-
که نظر داشتن به آهو را کار مردان سفله میدانست.
منبع معتبر؟ -چه میدانم؟! مثلاً ترّهات افلاطون-
در ضیافت. جهان مردانه، سازوکاری جهنمّی دارد
کهنالگوی من از این مسلخ، من هم از وزن میزنم بیرون
آی مادر! مادر! مادر! کاش میشد تو را بگنجانم
در عروض خلیلِ بِن احمد، در پناه قوافی موزون
چند قرن است رفتهای؟ مادر! چند قرن است رفتهای که هنوز
هرچه جان میکنم نمیگنجی در خفیف مسدّس مخبون ...
علی اکبر یاغی تبار ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اونقدا هم میگن دلت بزرگ نبود
"که" کم نداره؟
اونقدا هم که میگن
نهههههههههههههههههههههههه هه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 گیگ آثار غیر رسمی، دموی اهنگا و پوستر وهمه چیاختصاصی
توضیحات مدیرعامل شرکت شاتل در خصوص کاهش قیمت اینترنت: نه مصوبهای دریافت کردهایم و نه جزییات آن را
میدانیم!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنابراین در این زمینه نه تنها مصوبهای ابلاغ نشده که حتا ما به عنوان یک فعال در این بازار، از کلیات و اعداد و ارقام اشاره شده در این مصوبه نیز بیخبریم.
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)