باشه بابا فهمیدیم خواجه نیستی
چن سال پیش روزنامه امریکایی پیش بینی کرده بود اینا تو تی وی از همه گزارش رفتن گفتن تف داده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با سبک موسیقی کاری ندارم ولی درسته وجود نداشته ولی نوآوریه دیگه ! نیست ؟! نمیشه از هر چیزی یه تیکه برداری ایرانیزه کنی بدی به خورد ملت که آی پراگسیو راک !! اینا حتی بلد نیستن پراگسیو رو درست تلفظ کنن !!
این از این که اصن بحث منم نبود ولی چون گفتی گفتم
بحث من سر گیتار پروگرسیو راک بود !! ببین تو ایران کسی نمیتونه این استایلو کامل اجرا کنه ! اینو از بابا اسی با 20 سال سابقه قیبول کن ببین بر اساس ریتم ملودی باید سازبندی انجام بگیره . گیتار پروگرسیو ضربش تنده کار هر کسی نیست . حالا ما میگیم آره بلده کامل بزنه ( که نمیتونه ) ولی برای این ریتم ملودی اصلاً مناسب نیست ! این دیگه سلیقه نیست که بگیم من خوشم اومد تو خوشت نیومد ! هر چیزی رو به خورد ملت میدن و ملت به به میکنن
اشترم اهنگ حسین قربانپور و هومن جاویدی رو بزن
چون نمیتونه کامل اجرا کنه باید بره چس ناله های بقیه رو تکرار کنه ؟ یا بره به طرفش محسن چاوشی مگه اصالت موزیکش پراگرسیو بوده که انتظار اجرای صد در صدی داشته باشیم ازش
راک ایرانیزه شده هم کرسی شعری بیش نیست که یکی مثل رضا یزدانی برای پوشاندن ضعف خودش انداخت دهن همه
تا اسم پراگرسیو میاد ذهنیتا میره تو پراگ پینک فلویدی دهه 70 و 80 که همچین ریتمایی نداشتیم ولی از اواخر دهه نود به اینور اتفاقا همچین ریتم هایی هم داشتیم مثل دریم تیتر و تا حدودی تول درسته کمتر بوده ولی بالاخره داشتیم حالا باید آهنگ رو کامل شنید تا بشه درست قضاوت کرد
در حال حاضر 551 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 551 مهمان ها)