اگه هم بخوان مثلا رونالدو رو ببرن نوک هازاردو باید بگیرن
اگه هم بخوان مثلا رونالدو رو ببرن نوک هازاردو باید بگیرن
رونالدو همین حالاشم تموم شدست. تو همین یورو که میگن تنهاست، این پسره 18 ساله همه کاری میکنه، رونالدو تک به تک رو سایه میزنه. بعد یه سری بازیکنا هستن وقتی 30 رو رد میکنن، دیگه تو پست همیشگیشون نمیتونن. الان رونالدو بهتره یه سنترفوروارد باشه. چون دیگه کناره های زمین هیچ کاربردی نداره. یک به یک هم نمیتونه برداره. فقط تک ضرب میتونه بزنه. یا مثلا رونی یه مقدار اومد عقب. مسی هم الان داره نقش یه بازیساز رو بازی میکنه. کسی که طول زمین رو خرکی میدوئه تو بارسا نیماره.
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
زلاتان تو یونایتد
چکار کرد قهرمان اروپا شد؟؟ رم که تخمی ترین تیم ممکن بود. فقط یه تک بازی با ولفسبورگ خوب بود دیگه. نیمه نهایی که رید. فینالم هیچ غلطی نکرد تو پنالتی بردن. رونالدو امسال فقط خرشانسی اورده تا حالا. تو لیگ قهرمانان که هر مرحله میخوردن ضعیف ترین تیم اون مرحله. تو یورو هم که تو گروه به زور بالا اومدن. بعد بازی آخرشون تو گروه هم خورده بودن انگلیس، انقد خرشانس بودن ایسلند یه گل زد دیقه آخر اوردشون اینور جدول. بازی کرواسی باس 4،5 تا میخوردن. دیشبم که تو پنالتی.
تو لالیگا هم که ریده بود. 8 گل به اسپانیول زد. 6،7 تا پنالتی. باقیشم اکثرا به تیمای ضعیف میزدن. اونم هر 5،6 بازی یکبار گل میزد و به یه تیم داغون 3،4 تا میزد. یه گل فقط به بارسا زد دیگه. بقیه گلاش همه به تیمای زپرتی، اونم تو سانتیاگو.
استدلالت منو یاد نخست وزیر ایسلند انداخت
لیگ قهرمانانم گلاشو به مالمو و شاختار و ولفسبورگ و رم زد.
اتلکتیکو. سیتی. پاریسن ژرمن. تو این 5 بازی سوسک بود.
در حال حاضر 469 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 469 مهمان ها)