20 کیلوبایت
نوشته اصلی توسط R A S O O L دم دم های انتشار پاروی بی قایق بود روز قبل انتشارش بود دقیقا پاروی بی قایق از معدود آلبومهایی بود که من بهش نگفتم مقوا (به جز آلبوم های یزدانی)
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow پاروی بی قایق از معدود آلبومهایی بود که من بهش نگفتم مقوا (به جز آلبوم های یزدانی) به نظر من امیر بی گزند بعضی جاها از پارو بالاتره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L به نظر من امیر بی گزند بعضی جاها از پارو بالاتره به نظر من اگه همه کاراش یه چیزی تو مایه های تریاق و شاه مقصود بود میشد بگی بالاترِ
نوشته اصلی توسط MrCrow به نظر من اگه همه کاراش یه چیزی تو مایه های تریاق و شاه مقصود بود میشد بگی بالاترِ کار شاخ زیاد داشت نگاه به 3 تا شیش و هشتش نکن
نوشته اصلی توسط R A S O O L کار شاخ زیاد داشت نگاه به 3 تا شیش و هشتش نکن دل من به تنهایی واسه گند زدن به آلبوم کافی بود
نوشته اصلی توسط MrCrow دل من به تنهایی واسه گند زدن به آلبوم کافی بود اونم تو سبک خودش خوبه
نوشته اصلی توسط R A S O O L اونم تو سبک خودش خوبه تو سبک خودش آره ولی جاش تو این آلبوم نبود - میتونست واسه شهرزاد بخونش
نوشته اصلی توسط MrCrow تو سبک خودش آره ولی جاش تو این آلبوم نبود - میتونست واسه شهرزاد بخونش شهرزاد خوره ی ناله بود
نوشته اصلی توسط R A S O O L شهرزاد خوره ی ناله بود دل من رو شکیلا و شجریان پدر به ناله گون ترین شکل ممکن خونده بودن محسن هم دیگه اگه بهتر از اونا نمیخوند بدتر هم نمیخوند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 304 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 304 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن