به نظرم قلم چی.بعضی جاها شورش در میاد ولی بازم بهتره نسبت به بقیه.بعدش گزینه 2.جامع هم فقط سنجش.
اگه ثبت نام کنی دیگه وقت نداری غیر از برنامه آزمونها چیز زیادی بخونی.پس با آزمون
ساعت مطالعه به فرد بستگی داره.یکی با 6 ساعت نتیجه میگیره یکی هم با 13 ساعت
عمومی و اختصاصی هم دو سوم میذارن واسه اختصاصی یک سوم هم عمومی.بازم به شرایط فرد برمیگرده
برنامه هم بعد از آزمون همون روز واسه 2 یا هفته بعد توی ی برگ a4 مینوشتم.بقیه رو نمیدونم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمن پاسخگویی به سوال فوق بگین جامعه اماری و شدت رقابت گاج بیشتره یا گزینه 2؟؟؟ چون قلم چی میدونم اشغاله تکرار میکنم
علاوه بر این لیست کتابهای مفید هر درس رو میخوام
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
دینی
عربی
زبان
فارسی
مفیدترین کتابها طبق تجربه خودتون رو ذکر کنید برا هر کدومش
ببین الان رقابت تو کنکور تجربی واقعا سنگینه اگه هدفت پزشکی دندون یا دارو هست باید معدل کتبیت تو دیپلم و پیش بالا باشه و یکسال زندگیتو تعطیل کنی برسی به درس ... دنبال 2-3 ساعت نباش که نمیشه. فرض کن از 520 هزار نفر باید زیر 2-3 هزار بیاری ! ولی اگه هدفت رشته های دیگست با روزی 5 ساعت خوندن مفید هم میشه نتیجه گرفت
سقف ها برای مصرف منصفانه است دوست عزیز- یعنی برای مثال تا ۳۰ گیگ می تونید با سرعت ۸ مگی که دارید دانلود کنید اما اگر دانلود دیتاتون از ۳۰ گیگابایت بیشتر بشه سرعت اینترنتتون میاد پایین و فرضا میشه ۲ مگابیت (ولی همچنان محدودیت حجمی ندارید و نیاز به خرید حجم اضافی نیست)
اخیش اینطوریه پس
گاج بیشتره
ریاضی : مهر و ماه
فیزیک : گاج نقره ای یا خیلی سبز (هر دو عالیه )
شیمی : مبتکران برای آموزش - انتشارات فار برای تست
زیست : برای آموزش فاگوزیست یا خیلی سبز برای تست گاج و مهرو ماه جامع
دینی : کتاب درسی کفایت می کنه یه کتاب تست دلبخواهی ( پیشنهاد : گاج یا خیلی سبز )
عربی : گاج سفید
زبان : خیلی سبز یا مبتکران
ادبیات فارسی : این درس رو باید موضوعی بخونی کتاب های هفت خوان خیلی سبز پیشنهاد میشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
1- من قلم چی و سنجش آزمون دادم ، با توجه ب تجربم سنجش خیلی خوبه ،سطح سوالاش خوبه تقریبا در سطح کنکور،بقیه رو نمیدونم
2- طبق برنامه ازمونا پیش رفتم ولی پشیمونم چون ب نظرم هر کسی خودش میدونه کدوم درسارو بیشتر بلده کدومارو کمتر بلده ، خود آدم بهتر میدونه وقتی ی مبحثی و نمیتونه خوب بفهمه حذفش کنه ، یا وقتی ی مبحثی خوب جا افتاده براش ازش تست بزنه و روش بیشتر کار کنه تا نتیجه بگیره و از این قبیل
3- واسه تعداد ساعت مطالعه نمیشه ی چیز شاخص گفت واسه همه بستگی داره ب خود طرف ، من روزی 7 ساعت میخوندم بعضی روزا تا 10 ساعتم می کشید بعضی روزا هم میشد ک هیچی نمیخوندم، در واقع کل روزای هفته رو نمیخوندم ، یکمی در میون بود بهتره کمتر بخونی ولی پیوسته باشه
من یک روزمو چهار قسمت میکردم دوتاش واسه عمومی بود دوتاش واسه اختصاصی ، ولی پیش میومد ک خودم جاب جا یا کمو زیادش کنم، دفتر برنامه ریزی ب روش قلم چی خوبه من داشتم
ولی در کل پیشنهاد من اینه ک آزمون شرکت نکنه آدم بهتره درسارو همین طوری ک گفتم بر اساس نیاز خودش و نقاط ضعف و قوتش بخونه و در آخر سنجش شیش تا آزمون جامع داره قبل کنکور، اونارو شرکت کنه فقط ، اشتباه منم نکنه ک کل اموراتش بشه درسو کنکور باید چند وقت یکبار ب خودش استراحت بده از محیط درس فاصله بگیره، اصلنم سمت قلم چی نره ب هیچ وجه قلم چی تاجرِ تا مشاور درسی
قلم چی جامعش بالاتره همه میدونن.
ریاضی:فقط خیلی سبز
فیزیک و معارف و عربی :فقط گاج نقره ای یا همون خاکستری
زیست :تابستون فاگو رو با کتاب درسی میخوری (باید بخوریشون) با تستای گاج جامع.اول مهر اینا رو دور میریزی ی نشر دریافت عمارلو میگیری با خیلی سبز ویرایش جدید.من درصدم از 15 رسید 70.بقیشون هم خدایی شک داشتم وگرنه پاسخارو میخوندم بلد بودم
شیمی : دوم الگو . سوم و پیش 2 مبتکران.پیش 1 خیلی سبز
ادبیات : موضوعی گاج یا جامع خیلی سبز با لقمه های مهروماه
زبان : مبتکران یا شبقره
در حال حاضر 379 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 379 مهمان ها)