@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ج ندادیا
صبح قبل نهار چن ساعت میتونی بخونی چقدش عمومی چقدش اختصاصی
بین ناهار و شام چن ساعت چقد عمومی چقد اختصاصی
بعد شام هم میخونی؟
منظورم یه روز نسبتا ایده آله نه روزهای گشادی
میخوام ببینم چه ساعتهایی اختصاصی میخونی که مغزت بکشه
چه ساعتهایی وسطش عمومی میندازی
به نظر من مطالعه رو با درسی شروع کن که بهش علاقه داری حالا یا عمومی یا اختصاصی
گفتم به نظرم پلکانی شروع کنی مطالعه رو خیلی خوبه با روزی 4-5 ساعت اگه بتونی عالیه و برسونی به 12-13 ساعت
والا خودم معمولا یک یا دو ساعت بعد غذا نمی خوندم چون آدم سنگین میشه
ولی در کل همون نسبت یک سوم برای مطالعه عمومی و اختصاصی عالیه
سعی کن همیشه درس خوندن رو توی یه رنج نگه داری اشتباه بزرگ من این بود یه روز میخوندم و بعضی روزا اصلا نمی خوندم این نخوندن هرچی بیشتر بشه انگیزه برای ادامه کمتر و کمتر میشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 357 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 357 مهمان ها)