صفحه 3535 از 8550 نخستنخست ... 253530353435348535253533353435353536353735453585363540354535 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,341 به 35,350 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    تور لحظه آخر: استانبول، آنکارا، آنتالیا هتل ۵ ستاره ۱۴ شب و ۱۵ روز با پرواز ترکیش فقط 999 تومان

Moderator
    خانواده باحال بیژن اینا

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها
    آقا کی اینجا "صد سال تنهایی" رو خونده؟! 500 صفحس با این وضع گشادی فعلی که درگیرش هستم و با توجه به اینکه قبلا هم کارایی که از مارکز خوندم هیچکدوم جوری نبودن که جذبم کنن، زورم میاد شروع کنم...
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صابر تو خوندی؟! چگونه است؟! بچسب ـه یا نچسب؟!
    بسته به سلیقه ت داره ولی صد سال تنهایی مارکز شاهکاره، اسم رئالیسم جادویی واقعا برازنده ی سبکشه، اگه خواستی بخونی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قبل انقلاب رو بخون، ترجمه بهمن فرزانه خدا بیامرز و انتشارات امیرکبیر، همینی که دست فروش ها می فروشن، بقیه ممیزی دارن. البته فکر کنم از ایتالیایی ترجمه کرده ولی خیلی عالی ترجمه شده، اگه این نشد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو بخون که از نسخه اصلی اسپانیایی ترجمه شده. اگه حال داشتی قبلش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مارکز رو بخون، حجمش کمه، از کتاب های جیبی نشر ماهی، ترجمه لیلی گلستان.
    پشت جلد کتاب: زندگی‌مان از آن دوشنبه نحس زیر و رو شد، و تا سالیان دراز نتوانستیم درباره‌ی چیز دیگری حرف بزنیم. آن روز همه‌چیز بوی سانتیاگو ناصر را می‌داد. هیچ کس بین ما نبود که بتواند بی‌این‌که دقیقا جا و ماموریتی را که تقدیر به او محول کرده بود بداند، به زندگی ادامه دهد. هرگز مرگ این‌چنین خود را از پیش اعلام نکرده بود.

4. 2 کاربر مقابل از abbasinfos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نوشته اصلی توسط
    Malware[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آقا کی اینجا "صد سال تنهایی" رو خونده؟! 500 صفحس با این وضع گشادی فعلی که درگیرش هستم و با توجه به اینکه قبلا هم کارایی که از مارکز خوندم هیچکدوم جوری نبودن که جذبم کنن، زورم میاد شروع کنم...
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صابر تو خوندی؟! چگونه است؟! بچسب ـه یا نچسب؟!
    از یه جاییش خیلی پیچیده میشه و اسامی تکراری زیادی توی رمان میاد که قاطی می کنی ! به قول یه سایتی باید یه کاغذ و قلم کنارت بزاری تا اسامی یادت نره چون محور اصلی داستان زندگی نامه ی 6 نسل از یه خانواده است
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

6. 2 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ساخت ربات تلگرام با برنامه نویسی حرفه ای 150 هزار تومان

پخ بدید

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasinfos نمایش پست ها
    بسته به سلیقه ت داره ولی صد سال تنهایی مارکز شاهکاره، اسم رئالیسم جادویی واقعا برازنده ی سبکشه، اگه خواستی بخونی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قبل انقلاب رو بخون، ترجمه بهمن فرزانه خدا بیامرز و انتشارات امیرکبیر، همینی که دست فروش ها می فروشن، بقیه ممیزی دارن. البته فکر کنم از ایتالیایی ترجمه کرده ولی خیلی عالی ترجمه شده، اگه این نشد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو بخون که از نسخه اصلی اسپانیایی ترجمه شده. اگه حال داشتی قبلش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مارکز رو بخون، حجمش کمه، از کتاب های جیبی نشر ماهی، ترجمه لیلی گلستان.
    پشت جلد کتاب: زندگی‌مان از آن دوشنبه نحس زیر و رو شد، و تا سالیان دراز نتوانستیم درباره‌ی چیز دیگری حرف بزنیم. آن روز همه‌چیز بوی سانتیاگو ناصر را می‌داد. هیچ کس بین ما نبود که بتواند بی‌این‌که دقیقا جا و ماموریتی را که تقدیر به او محول کرده بود بداند، به زندگی ادامه دهد. هرگز مرگ این‌چنین خود را از پیش اعلام نکرده بود.
    کاش زودتر ازت میپرسیدم واسه ترجمه من با توجه به "کمدی الهی" که واسه "کاوه میرعباسی" رو گرفته بودم و فوق العاده بود ترجمه اش رفتم "صد سال تنهایی" رو هم ترجمه "کاوه" (نشر کتاب سرای نیک) گرفتم... یعنی این خوب نی؟!
    "گزارش یک مرگ" پیش درآمدیه بر این کتاب یا همینجوری واسه آشنایی با سبک نگارشش میگی؟!
    !?Who Cares؟!

11. کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    از یه جاییش خیلی پیچیده میشه و اسامی تکراری زیادی توی رمان میاد که قاطی می کنی ! به قول یه سایتی باید یه کاغذ و قلم کنارت بزاری تا اسامی یادت نره چون محور اصلی داستان زندگی نامه ی 6 نسل از یه خانواده است
    قربونش برم تمام نشانه هایی که نباید یک کتاب رو شروع کنم این کتاب در خودش داره
    !?Who Cares؟!

13. کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

صفاریان که طی چند ساله اخیر پای ثابت تولید اغلب آثار محسن چاوشی بوده در پاسخ به اینکه آیا انتشار فیلم کوتاه اجرای زنده این خواننده در صفحات مجازی مقدمه ای برای اجرای کنسرت زنده است یا خیر؟ توضیح داد: به اعتقاد من نمی شود از این اقدام اینگونه برداشت کرد که وی قصد برگزاری کنسرت دارد. به نظرم این کار محسن برای رفع تهمت هایی است که طی این چند ساله به وی زده شد. عده ای می گفتند صدای او با بهره گیری از ابزار و ادوات الکترونیک به مخاطبان ارائه می شود و این موضوع باعث شده تا این خواننده به برخی از منتقدان نشان دهد که قطعا توانایی خواندن زنده را دارد.

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟

صفحه 3535 از 8550 نخستنخست ... 253530353435348535253533353435353536353735453585363540354535 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 294 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 294 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع