تور لحظه آخر: استانبول، آنکارا، آنتالیا هتل ۵ ستاره ۱۴ شب و ۱۵ روز با پرواز ترکیش فقط 999 تومان
تور لحظه آخر: استانبول، آنکارا، آنتالیا هتل ۵ ستاره ۱۴ شب و ۱۵ روز با پرواز ترکیش فقط 999 تومان
بسته به سلیقه ت داره ولی صد سال تنهایی مارکز شاهکاره، اسم رئالیسم جادویی واقعا برازنده ی سبکشه، اگه خواستی بخونی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قبل انقلاب رو بخون، ترجمه بهمن فرزانه خدا بیامرز و انتشارات امیرکبیر، همینی که دست فروش ها می فروشن، بقیه ممیزی دارن. البته فکر کنم از ایتالیایی ترجمه کرده ولی خیلی عالی ترجمه شده، اگه این نشد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو بخون که از نسخه اصلی اسپانیایی ترجمه شده. اگه حال داشتی قبلش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مارکز رو بخون، حجمش کمه، از کتاب های جیبی نشر ماهی، ترجمه لیلی گلستان.
پشت جلد کتاب: زندگیمان از آن دوشنبه نحس زیر و رو شد، و تا سالیان دراز نتوانستیم دربارهی چیز دیگری حرف بزنیم. آن روز همهچیز بوی سانتیاگو ناصر را میداد. هیچ کس بین ما نبود که بتواند بیاینکه دقیقا جا و ماموریتی را که تقدیر به او محول کرده بود بداند، به زندگی ادامه دهد. هرگز مرگ اینچنین خود را از پیش اعلام نکرده بود.
از یه جاییش خیلی پیچیده میشه و اسامی تکراری زیادی توی رمان میاد که قاطی می کنی ! به قول یه سایتی باید یه کاغذ و قلم کنارت بزاری تا اسامی یادت نره چون محور اصلی داستان زندگی نامه ی 6 نسل از یه خانواده استنوشته اصلی توسطMalware[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقا کی اینجا "صد سال تنهایی" رو خونده؟! 500 صفحس با این وضع گشادی فعلی که درگیرش هستم و با توجه به اینکه قبلا هم کارایی که از مارکز خوندم هیچکدوم جوری نبودن که جذبم کنن، زورم میاد شروع کنم...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر تو خوندی؟! چگونه است؟! بچسب ـه یا نچسب؟!
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساخت ربات تلگرام با برنامه نویسی حرفه ای 150 هزار تومان
پخ بدید
کاش زودتر ازت میپرسیدم واسه ترجمه من با توجه به "کمدی الهی" که واسه "کاوه میرعباسی" رو گرفته بودم و فوق العاده بود ترجمه اش رفتم "صد سال تنهایی" رو هم ترجمه "کاوه" (نشر کتاب سرای نیک) گرفتم... یعنی این خوب نی؟!
"گزارش یک مرگ" پیش درآمدیه بر این کتاب یا همینجوری واسه آشنایی با سبک نگارشش میگی؟!
!?Who Cares؟!
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان که طی چند ساله اخیر پای ثابت تولید اغلب آثار محسن چاوشی بوده در پاسخ به اینکه آیا انتشار فیلم کوتاه اجرای زنده این خواننده در صفحات مجازی مقدمه ای برای اجرای کنسرت زنده است یا خیر؟ توضیح داد: به اعتقاد من نمی شود از این اقدام اینگونه برداشت کرد که وی قصد برگزاری کنسرت دارد. به نظرم این کار محسن برای رفع تهمت هایی است که طی این چند ساله به وی زده شد. عده ای می گفتند صدای او با بهره گیری از ابزار و ادوات الکترونیک به مخاطبان ارائه می شود و این موضوع باعث شده تا این خواننده به برخی از منتقدان نشان دهد که قطعا توانایی خواندن زنده را دارد.
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
در حال حاضر 294 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 294 مهمان ها)