نوشته اصلی توسط MrCrow Demolition پوریا اینو حتما ببین مخصوص خودم و خودت ساختنش عالیه حرف نداره نقش اولش را میپسندم... انشالله فرصت شد میبینم نوشته اصلی توسط MrCrow یکی از بچه ها صدا و سیما کار میکنه بلیط سینما و کنسرت میدن بهشون اونم نمیره میده به من خا پس اوکیه تو رو نمیدونم ولی من ناموسا زورم میاد واسه اینا پول بدم
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 فقط میلاد طرفدار هر کی هستی باش فقط نگو طرفدار ففر ی مجبورم برم معشوق مرا فرمان به این کار داده است
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow زوریه باید خوشت بیاد پس منم زوری میزارم دهنت بخوریش
نوشته اصلی توسط Hadi پس منم زوری میزارم دهنت بخوریش باز گرسنه ات شد
نوشته اصلی توسط MrCrow مجبورم برم معشوق مرا فرمان به این کار داده است پس اگه معشوق فرمان داده دیگه نمیشه کاریش کرد باید حتما" بری
نوشته اصلی توسط MrCrow باز گرسنه ات شد ن الان خسته ای تازه از راه رسیدی ضعف کردی بیا یه سوسیس گوشتی خالص و مقوی به همراه سس گذاشتم کنار برات
(Annie - Anthonio (Berlin Breakdown Version Remastered
peyman.2012
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 پس اگه معشوق فرمان داده دیگه نمیشه کاریش کرد باید حتما" بری کنسرت محمد معتمدی 3 تا از بچه هام رو برده بودم نیم ساعت اول خوابش برد تا آخر کنسرت در آرامش کامل بودم
نوشته اصلی توسط Hadi ن الان خسته ای تازه از راه رسیدی ضعف کردی بیا یه سوسیس گوشتی خالص و مقوی به همراه سس گذاشتم کنار برات تو خجالت نمیکشی باز لخت شدی بدو شلوارتو پات کنم بنم زود باش بی آبرو
نوشته اصلی توسط Hadi ن الان خسته ای تازه از راه رسیدی ضعف کردی بیا یه سوسیس گوشتی خالص و مقوی به همراه سس گذاشتم کنار برات اونو که هر شب به خودت استعمال میکنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 458 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 458 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن