صفحه 3637 از 8550 نخستنخست ... 263731373537358736273635363636373638363936473687373741374637 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 36,361 به 36,370 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saber نمایش پست ها
    تا تو نه باشی سولاخی نیست !
    نظر محترمانه ای دادی متشکرم
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

2. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    از خواننده های داخل ایران فقط و فقط امین حبیبی و علی عبدالمالکی گوش میدمُ بس والسلام

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrCrow نمایش پست ها
    نظر محترمانه ای دادی متشکرم

یعنی میلاد من چند روزه می خوام بهت بگم :

من تو رو به طرز عجیبی دوست دارم ! جدی می گم !

دور از تمام مسائل ژنسی !

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saber نمایش پست ها
    یعنی میلاد من چند روزه می خوام بهت بگم :

من تو رو به طرز عجیبی دوست دارم ! جدی می گم !

دور از تمام مسائل ژنسی !
    من کوچیکتم - جسم ناقصی دارم جان ناقابلی دارم
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

6. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یزدانی یه راه دیگه رو میره چاوشی یه راه دیگه فرقش اینه که یزدانی راهی که داره میره رو پیدا کرده و بلد شده که چجوری بره ، ولی چاوشی مونده توش هی میخواد اینور اونورش کنه تا به جایی برسه واسه همینم هست که یه روز عزیز کجایی میخونه یه روز شاه مقصود
    گستردگیِ هوادارای این دوتا خیلی فرق می کنه یزدانی هم چیزی جز تکرار نداشته تو این یکی دو سال . فقط شعرای روشن فکری انتخاب کرده و نتونسته روشون ملودی بذاره . کارای زیاید تو دنیا فقط شعرو خوندن بدون ملودی خاصی ولی ایدئولوژی پشتش بوده . این ایدئولوژیش فقط گفتنِ کلماتِ عجیب غریبه . هیچ اتفاقی رو هم نتونسته رقم بزنه با این کاراش

مایکل جکسون هم هرنوع سبکی بگی کار کرده ، ولی تمامِ بزرگای موسیقی دنیا هم دوسش داشتن . اگه الان بود شاید با پیت بال هم فیت میداد..ولی با اسلش هم کار کرده .. ربطی نداره حرفت . اینجا ایرانه. یزدانی هم داره پاپ میخونه که بتونه کنسرتاشو پر کنه. راهش همینه نه چیز دیگه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    گستردگیِ هوادارای این دوتا خیلی فرق می کنه یزدانی هم چیزی جز تکرار نداشته تو این یکی دو سال . فقط شعرای روشن فکری انتخاب کرده و نتونسته روشون ملودی بذاره . کارای زیاید تو دنیا فقط شعرو خوندن بدون ملودی خاصی ولی ایدئولوژی پشتش بوده . این ایدئولوژیش فقط گفتنِ کلماتِ عجیب غریبه . هیچ اتفاقی رو هم نتونسته رقم بزنه با این کاراش
    مایکل جکسون هم هرنوع سبکی بگی کار کرده ، ولی تمامِ بزرگای موسیقی دنیا هم دوسش داشتن . اگه الان بود شاید با پیت بال هم فیت میداد..ولی با اسلش هم کار کرده .. ربطی نداره حرفت . اینجا ایرانه. یزدانی هم داره پاپ میخونه که بتونه کنسرتاشو پر کنه. راهش همینه نه چیز دیگه
    هر چقدر هم که ملودی هاش از نظر یه سریا ضعیف باشه باز با تنظیم های خوب و اجرای خوبش جبران میکنه
    دارم میگم دیگه این دوتا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن - چاوشی هم اگه میخواست کنسرت بده مجبور بود واسه پر کردن سالن همه مدل آهنگی بخونه
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

9. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

فوق حرفه ای
    هر چقدر هم که ملودی هاش از نظر یه سریا ضعیف باشه باز با تنظیم های خوب و اجرای خوبش جبران میکنه
    دارم میگم دیگه این دوتا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن - چاوشی هم اگه میخواست کنسرت بده مجبور بود واسه پر کردن سالن همه مدل آهنگی بخونه
    خدایی اجراهاش خیلی باید بهتر باشه وکالِ خاطراتِ مبهمو اصلا نمیتونی با این دوتا آلبوم آخر مقایسه کنی
    تواناییشو داره ولی فقط اداست نه صداسازی

اتفاقا برعکسه ، وقتی کنسرت نمیذاری باید سیاستت جوری باشه که بتونی ایدئولوژیتو ادامه بدی . واسه همین کجایی رو هم میخونی و 50 منیلیون میگیری ، کارت هیت میشه و در نتیجه مردم میان آخرین اتوبوستم لای آهنگات گوش میدن . هوشیاری این
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    خدایی اجراهاش خیلی باید بهتر باشه وکالِ خاطراتِ مبهمو اصلا نمیتونی با این دوتا آلبوم آخر مقایسه کنی

اتفاقا برعکسه ، وقتی کنسرت نمیذاری باید سیاستت جوری باشه که بتونی ایدئولوژیتو ادامه بدی . واسه همین کجایی رو هم میخونی و 50 منیلیون میگیری ، کارت هیت میشه و در نتیجه مردم میان آخرین اتوبوستم لای آهنگات گوش میدن . هوشیاری این
    زدی به هدف
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

فوق حرفه ای

خب کار کارن رو نمیشه با بقیه مقایسه کرد کارن میتونه از چوب خشک خواننده بسازه - ایمان داشته باش همونایی که کجایی و افسار و دیوونه رو گوش کردن آهنگای آلبوم اصلا براشون قابل قبول نبود
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

صفحه 3637 از 8550 نخستنخست ... 263731373537358736273635363636373638363936473687373741374637 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع