امان از درد دوری
ولوم 100
امان از درد دوری
ولوم 100
حیفه که تو گوش کنی. مطمئن باش اگه بد میخوند یک ثانیه وقتمم واسش نمیذاشتم . فک کردی امین حبیبی کم کسیه اگه اون قضیه نام جعلی همایون واسش پیش نیومده بود اونوقت بت میگفتم امین کیه . من 10 ساله دارم کاراشو گوش میدم هم کاراش بیسته هم اخلاقشُ شخصیتش.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران خودتو حتما یه یه دکتر روانپزشک نشون بده من اسمی از امین حبیبی بردم ؟ منم میدونم قشنگه پسر خوبیم هست بعضی وقتام آهنگاشو گوش میدم فقط نکته پایین رو داشته باش
دیوث اون پست شکلک به خاطر این پست تومار میلاد بود 10 ساعت اومدم با ماوس کشیدم پایین تا رد شده الان فهمیدی قشنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از کسی خوشم نیاد حالا یا بازیگر یا خواننده اگه اینو فرستادم یعنی خوشم نمیاد هیچ بلکه متنفرم هستم
خب عزیزم نقل میگرفتی فک کردم منظورت منم عسل منی میدونستی حواست باشه یه وقت دیدی خوردمتا
پست میلاد رو که خودمم ازش شاکی م اول چند تا شعر کوتاه نوشت یهو وووووو یه روزنامه کپی پیست کرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی میزنیا ازون تومار نقل میگرفتم
در حال حاضر 469 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 469 مهمان ها)