بچه ها شما هم که میخواین کروم رو باز کنید دیر لود میشه ؟! من باز میکنم اینجوری میشه تا 1 دقیقه سنگین شده
بچه ها شما هم که میخواین کروم رو باز کنید دیر لود میشه ؟! من باز میکنم اینجوری میشه تا 1 دقیقه سنگین شده
نه از من مشکلی نداره هادی ...
صدای ملکوتی محمد معتمدی ...
پ.ن - معتمدی رو با خواننده های خارجی تو فستیوال های جهانی موسیقی نشون میدن ، صفاریان رو شبکه 1 سیمای ایران
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مردم چند سال تحریم رو چشیدن خر نیستن که دوباره با طناب پوسیده این یارو نابود بشن ... هر طرحی که این دیوانه داد شکست خورد ... چند روز پیش برنامه مردم چی میگن مشکلات مسکن مهر رو نشون میداد !! ملت رو به خاک سیاه نشونده این مرتیکه هر طرحی هر جایی که این یارو حتی اسمش بود شکست خورد و ملت هنوز دارن زجر میکشن ... سال 84 هم ملت احمق دیدن این یارو تو شهرداری نمیدونم پل زده و کوفت زهر مار ، خر شدن رفتن رای دادن ... به خدا یادم نمیره اونموقع از پادگان اومدم خونه ، پدر مادرم گفتن که آی احمدی نژاد اومد چنین و چنان خاتمی رفت خوب شد ... به قرآن همون لحظه گفتم که این یارو مملکتو تبدیل به ویرانه میکنه تحویل رئیس جمهور بعدی میده !!
این یارو اگه بیاد جنگ شروع میشه
حالا هم که حسن چاخان و برادر گرامیشان مشغول دروغگویی و ریدن به مملکت هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 645 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 645 مهمان ها)