نوشته اصلی توسط Mo$en فدایی داری ترک ائل البوم نیازی به نقد نداره.هرکس نقد کند کافر است و خونش حلال. البته ضعف هایی هم دارد.مثلا... کلا ترک دو بهترین ترک البوم بود و خرشب پلی به به واقعا لذت کافی رو بردم از خوندن این نقد بسیار زیبا ، برقرار و پایدار باشی تا ابد و یک روز
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Mo$en قبول کن بعضیا آخرشن. اما دوستان مسخره نکنیدش.با زبون ارام گوشش رو به سمت چیزهای خوب صوق بدید. بله بله من هم زبون نرم رو پیشنهاد می دم کلا هرچیزی نرم اش خوبه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow ما داریم از خودی میخوریم با این همه نخبه که ریخته آمریکا و داعش نبایدم حمله کنن خدایا بزن اون دکمه ی قیامتو
نوشته اصلی توسط R A S O O L بله بله من هم زبون نرم رو پیشنهاد می دم کلا هرچیزی نرم اش خوبه اولش نرم تشریف داره بعد یواش یواش سفت میشه
نوشته اصلی توسط MrCrow اولش نرم تشریف داره بعد یواش یواش سفت میشه دقیقا ! وقتی میمالیشون سفت میشن !
نوشته اصلی توسط R A S O O L دقیقا ! وقتی میمالیشون سفت میشن ! ولی بعد به مرور زمان دوباره حالت سفتش رو از دست میده
نوشته اصلی توسط MrCrow ولی بعد به مرور زمان دوباره حالت سفتش رو از دست میده یکی از ضعف های بزرگشونه که امیدوارم در ورژن های بعدی برطرف بشه
دوستان شبتون ترک دویی گوش کنید و با ارامش بخابید. صدتا مسکن به جان خودم
نوشته اصلی توسط R A S O O L یکی از ضعف های بزرگشونه که امیدوارم در ورژن های بعدی برطرف بشه امیدوارم با آپدیت 10 مرداد این مشکل هم برطرف شه
نوشته اصلی توسط MrCrow امیدوارم با آپدیت 10 مرداد این مشکل هم برطرف شه لحظه شماری برای آپدیت 10 مرداد و بیلد 185465645
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 153 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن