نوشته اصلی توسط Chavosh کلا دقت کنین تو بازار الکترونیک و دیجیتال همه تشنه برندای جدیدا بله مادربردم اینجوریه ؟! گرافیکم اینجوریه ؟!
نوشته اصلی توسط Chavosh 15 تومن این مدلش قدیمیه 8 هزار تومنم داره گرونتر میده خو پس یه مدل جدید و خوب از همین ASUS که در راستای اقتصاد مقاومتی هم باشه بگو که بگیرم
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware خو پس یه مدل جدید و خوب از همین ASUS که در راستای اقتصاد مقاومتی هم باشه بگو که بگیرم تو که میخوای مودم بگیری ایسوس بیا خو خودم یه دونه نو بت میدم
نوشته اصلی توسط Malware خو پس یه مدل جدید و خوب از همین ASUS که در راستای اقتصاد مقاومتی هم باشه بگو که بگیرم ایسوس بی خیال شو هم گرونه هم تک و توک دیدم از انتن مینالن
نوشته اصلی توسط Hadi بله مادربردم اینجوریه ؟! گرافیکم اینجوریه ؟! حرف تو دهنم نذار بوزینه
نوشته اصلی توسط Hadi پس دیگه همون توتو لینک رو بگیر این دیگه زیادی جدیده هنو الی هم امتحان نکرده میترسم بگیرم نوشته اصلی توسط Chavosh خطوط فکری نزدیک همه فدا رئیس
نوشته اصلی توسط Chavosh ایسوس بی خیال شو هم گرونه هم تک و توک دیدم از انتن مینالن راست میگه الی .. الان تی پی لینک خودم آنتش یه خط بالاتر از ایسوس هست ..
دارم میگم که یکی دو روز قیف بگیر من تست کنم بت میگم مودمو
نوشته اصلی توسط Hadi تو که میخوای مودم بگیری ایسوس بیا خو خودم یه دونه نو بت میدم من از تو مفتم چیزی نمیگیرم نوشته اصلی توسط Chavosh ایسوس بی خیال شو هم گرونه هم تک و توک دیدم از انتن مینالن خو همون کو کو لینکه چی بود لینکشو بده سفارش بدم زودتر بیاد
اگر قسمت شد از همی دیجی گرفتی جشنواره یکی بخر 2تا ببر گذاشته باتری الکالاین بگیر حتمن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 641 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 641 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن