نوشته اصلی توسط Mo$en سلام دوستان امشب دیر رسیدم از 2 گذشت پس امشب ترک دو پلی نمیشه. شب بخیر شب جمعه شما هم بخیر. عالی بود
!?Who Cares؟!
Mo$en, Saber
نوشته اصلی توسط Malware شِت نمیدونستم من هیپ هاپ دوست می دارم
Malware
نوشته اصلی توسط Mo$en سلام دوستان امشب دیر رسیدم از 2 گذشت پس امشب ترک دو پلی نمیشه. شب بخیر شب جمعه شما هم بخیر. سلام و شب بخیر دوست عزیز
نوشته اصلی توسط Malware خیلی مرموز تشریف داره هیچوقت نمیشه 100 درصد فهمید کدوم طرفیه فقط اینو میدونم که خیلی پخته تشریف داره هر طرفی هست با هیچکس ولی خوب نیست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, Saber
نوشته اصلی توسط Malware خیلی مرموز تشریف داره هیچوقت نمیشه 100 درصد فهمید کدوم طرفیه البته واسه همین مرموز بودنش دوسش میدارم
Saber
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جاده مالهلند خوب بود باز بزرگراه گمشده معلوم نیست چی میگه چی میخواد.. یعنی منظور از تمام فیلماش اینه که بدین مغزتون رو مورد تجاوز قرار بدم آدم رو تو یه سردرگمی میزاره و ول میکنه یهو نمیدونه چی شد اصلا
نوشته اصلی توسط MrCrow بچه بودم شبکه چار هر شب فیلم پخش میکرد چه فیلم هایی همه کلاسیک دمشون گرم - مغزم رو با شبکه چهار پرورش دادم من شبکه 4 عالی بود.. ی دوره سینما ماورا داشت چه فیلمای خوبی نشون میداد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سلام و شب بخیر دوست عزیز نوکرم
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط Mo$en نوکرم عزیزی
نوشته اصلی توسط Mo$en سلام دوستان امشب دیر رسیدم از 2 گذشت پس امشب ترک دو پلی نمیشه. شب بخیر شب جمعه شما هم بخیر. زیاد دیر نشده تازه نیم ساعت از دو گذشته میتونی ساعت رو برگردونی رو ساعت 2 کسی نمیبینه منم به کسی نمیگم که چیکار کردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن