نوشته اصلی توسط MrCrow زیاد دیر نشده تازه نیم ساعت از دو گذشته میتونی ساعت رو برگردونی رو ساعت 2 کسی نمیبینه منم به کسی نمیگم که چیکار کردی اگه خوابم نبرد تا 3 وامیستم ترک 3 رو گوش کنم به یاد قدیم. پاینده باشی رفیق
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شبکه 4 عالی بود.. ی دوره سینما ماورا داشت چه فیلمای خوبی نشون میداد هنوزم میشه گفت شبکه چهار از بقیه شبکه ها قابل تحمل تر حداقل برنامه های مذخرف و تخیلی نمیسازه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow آدم رو تو یه سردرگمی میزاره و ول میکنه یهو نمیدونه چی شد اصلا اینو برا مالهالند قبول میکنم ولی بزرگراه گمشده فقط میزاره و ولم نمیکنه
نوشته اصلی توسط MrCrow بچه بودم شبکه چار هر شب فیلم پخش میکرد چه فیلم هایی همه کلاسیک دمشون گرم - مغزم رو با شبکه چهار پرورش دادم من "صد فیلم" شبکه 3 هم خوب بود... مخصوصا اوایل... یادشون به خیر نوشته اصلی توسط Saber من هیپ هاپ دوست می دارم من نیز، بدم نمیاد، ولی هیچ هیچ هیچ رو بیشتر دوست میدارم تا سال خون نوشته اصلی توسط MrCrow فقط اینو میدونم که خیلی پخته تشریف داره هر طرفی هست با هیچکس ولی خوب نیست ها
!?Who Cares؟!
Saber
Shahin Najafi - Vaghti Khoda Khabeh
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اینو برا مالهالند قبول میکنم ولی بزرگراه گمشده فقط میزاره و ولم نمیکنه آدم عجیبی تشریف داره
تو بکن برادر خدا خوابه...
نوشته اصلی توسط Mo$en اگه خوابم نبرد تا 3 وامیستم ترک 3 رو گوش کنم به یاد قدیم. پاینده باشی رفیق اونم میشه ولی تا سه نیم ساعت مونده ساعت رو ببر جلو بزار رو 3 منم به کسی چیزی نمیگم کسی هم خبر دار نمیشه - پاینده باشی
Mo$en
نوشته اصلی توسط MrCrow هنوزم میشه گفت شبکه چهار از بقیه شبکه ها قابل تحمل تر حداقل برنامه های مذخرف و تخیلی نمیسازه چون نمیبینم نظری نمیدم اون یارو ریش پروفسوری که اول شبکه یک سینما یک بود بعد رفت سینما چهار خیلی خوب بود.. اونم فکر کنم به گا رفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 525 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 525 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن