تو داری میگی ترافیک سرویس من اونو جداگونه خریدم
تو داری میگی ترافیک سرویس من اونو جداگونه خریدم
مخابرات دیوث مثلا یه ماهه 5 گیگ میگیری بعد اون 5 گیگ عرض یه هفته تا 10 روز مصرف میشه بعد حالا 5 گیگ . یا 10 گیگ میگیری
دیگه تا تاریخ پایان سرویست مهلت داری استفاده ش کنی وگرنه هر چقدرش بمونه سوخت میشه چه 5 گیگ چه 10 گیگ . .. بعضی وقتا من 3 گیگ داشتم یادم نبود سرویسم تموم میشد دیوثا 100 مگ هم بت نمیدادن .
ولی ازینور ..![]()
امید بر اینکه کنتور مصرف حجم تمام شرکتا از قبیل شاتل و آسیا از کار بیوفته یه هفته![]()
نمیدونم سال 91 بود یا 92 مخابرات تازه سرویس های نامحدود رو برداشته بود و محدود گذاشته بود
تا 1 - 2 ماه اول - واسه اکثر کاربراش کنتور نمینداخت صبح تا شب دانلود میکردیمبعد اومدن کلا سیستم نرم افزاری شو عوض کردن درست شد
![]()
یه مدت که اونجوری بود .. یه مدت هم برعکس شده بود7 ساعت هر چه دانلود میکردی تو روز کم نمیکرد .
عوضش شبا 1 تا 7 کم میکرد منم از خدام بود میگرفتم میخوابیدم
![]()
اینم مال اون اوایل بود ..![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی واقعا خاک بر سرت ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 368 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 368 مهمان ها)