نوشته اصلی توسط Hadi منظورم این بود که قسطی هم میدی ؟ شاید ازت گرفتم آخه دیگه 800 تومن چیه که من بخوام قسطیش کنم به درد شما نمیخوره دو هسته ای به حساب میان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow کار پیچیده ای نیست ولی دردسر زیاد داره خودت یکی بگیر بده یه تعمیرکار آشنا برات ببندش بعد داداش کلا یه مدل فن تو لپ تاپ داریم؟ من زیاد سر درنمیارم . چون من دو ساله سوخته ولی دارم استفاده میکنم این همون فن سی پی یو هست دیگه؟
نوشته اصلی توسط Malware باکتریِ ایسوس قالب کن، واسه چی انقد تو سر مال میزنی؟! به جون خودم مشکلی نداره دیوث آکبنده یه روز کار کرده فقط چراغاش سبز شده من خوشم نمیاد ..
Malware
نوشته اصلی توسط Malware اینجوری نگو من از تو دل نازکترم... - اینکه چیزی نیست تازه خالم ماهی یه بار میاد میگه بیا بریم برات زن بگیریم ، این همه چی بیشتر رو مخ منه
نوشته اصلی توسط Hadi به جون خودم مشکلی نداره دیوث آکبنده یه روز کار کرده فقط چراغاش سبز شده من خوشم نمیاد .. غلط کردی
!?Who Cares؟!
Hadi
نوشته اصلی توسط MrCrow آخه دیگه 800 تومن چیه که من بخوام قسطیش کنم به درد شما نمیخوره دو هسته ای به حساب میان واسه چی به دردم نمیخوره .. دیوث 800 تومن چیزی نیست ولی الان ندارم ولی میگم این همه داری رو دستت باد کرده خب یه دونه شو بده من قسطی
نوشته اصلی توسط Navid بعد داداش کلا یه مدل فن تو لپ تاپ داریم؟ من زیاد سر درنمیارم . چون من دو ساله سوخته ولی دارم استفاده میکنم این همون فن سی پی یو هست دیگه؟ یه فن بیشتر ندارن لپتاپ ها که کلا خنک کننده ی قطعات لپتاپ به حساب میان - میتونی یه استند هم بگیری که همون کار رو میکنه ولی با درصد پایین تر
نوشته اصلی توسط Malware غلط کردی باشه عیبی نداره هر چه خواستی بگو من دکمه تشکرتو میزنم
نوشته اصلی توسط MrCrow - اینکه چیزی نیست تازه خالم ماهی یه بار میاد میگه بیا بریم برات زن بگیریم ، این همه چی بیشتر رو مخ منه بلی قبلا اشاره نموده بودی به این مورد برو یه زن بگیر باو صابر هم از تنهایی در بیاد به رویای سوییچ وایفش برسه، کلی هم ثواب میکنی
نوشته اصلی توسط Hadi واسه چی به دردم نمیخوره .. دیوث 800 تومن چیزی نیست ولی الان ندارم ولی میگم این همه داری رو دستت باد کرده خب یه دونه شو بده من قسطی کی گفته رو دستم مونده فقط میتونم 300 تومن کارت طلایی شون رو بفروشم - میخوام دیجی کالا رو تحریم کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن