نوشته اصلی توسط Malware چی کردی؟! چی گفت؟! نگفت من منشی هستم ولی 3 ساعت با خودش و خواهرش فک زدم فکر کردم مزاحمی چیزی هست دیگه جوابش رو ندادم ای خاک برسر من بعد که اسمشو زدم تو اینستا دیدم خودشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L نگفت من منشی هستم ولی 3 ساعت با خودش و خواهرش فک زدم فکر کردم مزاحمی چیزی هست دیگه جوابش رو ندادم ای خاک برسر من بعد که اسمشو زدم تو اینستا دیدم خودشه آها الان یادم اومد اُسکلت نکرده باشن وویست پخش نشه صلوات
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware آها الان یادم اومد اُسکلت نکرده باشن وویست پخش نشه صلوات نه بابا اتفاقا خیلی جنتلمن وار رفتار کردم کیف کردن
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه بابا اتفاقا خیلی جنتلمن وار رفتار کردم کیف کردن اینو خودشون بهت گفتن یا نتیجه گیری خودته؟!
نوشته اصلی توسط Malware اینو خودشون بهت گفتن یا نتیجه گیری خودته؟! نه این یکی نتیجه گیری خودمه
میلادکم این یکی دو روزه دیگه رگباری شعر نمیزاره، نگرانشم
نوشته اصلی توسط Malware میلادکم این یکی دو روزه دیگه رگباری شعر نمیزاره، نگرانشم طلبکارا کیونش گذاشتن
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه این یکی نتیجه گیری خودمه اون شیری که گفتم تو سلیقت... درش بیار بکن تو نتیجه گیریت
نوشته اصلی توسط Malware اون شیری که گفتم تو سلیقت... درش بیار بکن تو نتیجه گیریت
نوشته اصلی توسط R A S O O L طلبکارا کیونش گذاشتن دلت میاد؟! بچم خیلی روحیه اش لطیف بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 280 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 280 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن