نوشته اصلی توسط MrCrow از یه طرف هم رضاییان با باباش میره دفتر طاهری فکر کنم اگه بعد 48 ساعت برانکو بازم بگه نه ایندفعه بابابزرگ و مامانشم میبره برا مذاکره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ارسن ونگر فکر کنم فقط قول سهمیه میده هنوز مونده تا برسه به ارسنال لیگ انگلیس واسه آرسنال تو 4 رده خلاصه میشه یا چهار میشن یا بازم چهارم میشن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow رودباریان رو یادت رفت - حیف از اون 3 تا بازی جام جهانی که میرزاپور وایساده بود تو دروازه رودباریان ی جام ملت ها وایساد تو دروازه دوره قلعه نوعی.. الله وکیلی سوتی نداد برعکس استاد میرزاپور که تو جام جهانی بازی با مکزیک رفت شوت بزنه رید و گل خوردیم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 همین دورُ وَرا عزیز یه خورده کم محسوس تر میام میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه محسوس چیه دیگه مگه راهنمایی رانندگیه اینجا
peyman.2012
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فکر کنم اگه بعد 48 ساعت برانکو بازم بگه نه ایندفعه بابابزرگ و مامانشم میبره برا مذاکره طاهری بهش گفته برو با ولی ت بیا اینم باباش رو برده - 5+1 هم اینقدر مذاکراتشون تخیلی نبود
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو فقط تو دادن شرکت میکنیبرو بده توام بشین روش سلفی بگیر
نوشته اصلی توسط MrCrow لیگ انگلیس واسه آرسنال تو 4 رده خلاصه میشه یا چهار میشن یا بازم چهارم میشن تا 2سال پیش پول خرج نمیکردن میگفتن دم ونگر گرم..نمیدونم الان دیگه چه مرگشونه فکر کنم میخواد رکورد ماندگاری سک.س الکس رو بزنهالبته این کجا و ان کجا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR رودباریان ی جام ملت ها وایساد تو دروازه دوره قلعه نوعی.. الله وکیلی سوتی نداد برعکس استاد میرزاپور که تو جام جهانی بازی با مکزیک رفت شوت بزنه رید و گل خوردیم یه گل به خودی هم فکر کنم گل محمدی بهش زد که واسه پنالتی طالبلو رو آورد تو و مثل همیشه حذف شدیم
نوشته اصلی توسط MrCrow طاهری بهش گفته برو با ولی ت بیا اینم باباش رو برده - 5+1 هم اینقدر مذاکراتشون تخیلی نبود ها والا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پیمان چطوری؟ قربونت، خدا رو شکر بد نیستم حسین جان تو خوبی؟ رو به راهی؟
Hadi, MaMaTiR
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 261 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 261 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن