دیگه شاخشون میر اسماعیلی بود که همش میرید
ایرانیه ی حرکتم نزد کلا تو بازی.. نفسش در نمیومد همش داشت دفاع میکرد..اون بلژیکیه بدبخت همش داشت حرکت میزد..گزارش گر اصرار داشت بگه حق مارو خوردن الکی اخطار دادن با اخطار داریم میبازیم.. بعد بلژیکیه چند ثانیه مونده بود تموم بشه ی حرکت روش زد کلا ضربه فنیش کرد.. دیگه خفه شد گزارشگر
امیر این فایرفاکس چه مرضی داره که من میخوام پست ارسال کنم تو تاپیک اگه تو این بین یکی دیگه ارسال کنه قبل من.. ارور میده .. استاپ اسکریپت و این ک.شرا
والیبال بلاخره ی بازی رو داره میبره
اول و دوم میشدن اون سمت بازی راحتی بهشون میخورد ولی 3.4 بشن احتمالا بخورن فرانسه یا امریکا
چه عجب یه بازیو بردن والیبال
به راه محبت
تو دانی خدایا
چه ها کردم
100
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه...
!?Who Cares؟!
با عکس زیبای محسن چاوشی در کنار خانواده عزیزش این شماره را شروع می کنیم. سلطانِ احساس و عاشقانه های پاپ فارسی که این حقیر یکی از هواداران پر و پا قرصش هستم و بدون گوش دادن به صدایش روزم شب نمی شود، ولی این هواداری دلیل بر آن نیست که با وی شوخی نکنم. هیچگاه نگذاریم تعصب و عشقِ غیر منطقی به یک شخص چشمانِ عقلمان را کور کند تا باعث شود دهان خود را آلوده به کلمات زشت بکنیم، مطمئناً هیچ کدام از این ستاره ها و هنرمندان مورد علاقه مان هم این گونه هواداری را تایید و تحمل نمی کنند. حیف با چالشِ "بلاک کردن"ِ بزرگمهر مشکل جدی دارم، وگرنه در این چند روز بایستی کلی از چاوشیست های عزیز را بلاک می کردم!
پ.ن: هزار ماشاالله زانکو چقدر بزرگ شده. #تق_تق_تق
http://www.bartarinha.ir/fa/news/368023/%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-287
عاشقتم بزار بگن فلانی دیوونه بود...
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 156 مهمان ها)