ماراتن
من فقط به بهداد امید دارم
البته اون دوتا فرنگی هم میگن فرعشون خیلی خوبه.. یعنی در بدترین حالت باید برنز رو بگیرنولی با این ریدنی که که کردن زیاد امید نیست دیگه به حرفاشون
ماراتن
من فقط به بهداد امید دارم
البته اون دوتا فرنگی هم میگن فرعشون خیلی خوبه.. یعنی در بدترین حالت باید برنز رو بگیرنولی با این ریدنی که که کردن زیاد امید نیست دیگه به حرفاشون
قرعه مهم نیست مهم حذف شدنه که به زیباترین شکل ممکن از پسش برمیان - ولی کشتی آزاد اینجوری نیست خادم پشت و رو میکنه کشتی گیرارو اگه ببازن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تیم 4سال پیش رو اوردن همه ریدن
ازاد تقریبا زیر و رو کردن تیم رو.. هرچند به اونام امید مدال طلا نیست.. مگر اینکه رضا یزدانی مصدوم نشه
والیبالم هی میبازن بعد بازی میگن این باخت رو فراموش کردیم به بازی بعد فکر میکنیم.. بازم میرن میبازن بازم به باخت بعدی فکر میکنن
هی شمع روشن میکنم این گور خالی را
می پرورانم در دلم عشقی خیالی را
آنقدر پا خوردم درین شهر پر از عابر
حس کرده ام با تار و پودم رنج قالی را
باران ببارد یا نبارد سهم من این است
از چشم من باید بخوانی قحطسالی را
در من هزاران تن تو را چشم انتظارند،آه
باید ببینی چشمهای این اهالی را
وقتی که دنیا روی دور تند میچرخد
تا باز از دستت بگیرد هر مجالی را
باید بیایی از سکوت ابرها باران
روشن کنی چشمان خشک این حوالی را
یک شمع روشن میکنم بر گور رویاهام
یک شمع تا دلخوش بمانم هر محالی را ...
زهرا رئیس سادات ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تو همونی که توی موج بلا واسه تو دستامو قایق میکنم
اگه موج ا تورو از من بگیرن قطره قطره آب میشم دق میکنم
وای که دلم طاقت دوری تو هیچ نداره بغض نبود
بغض نبودن تو اشکامو در میاره
دادا فکر کنم هنوز فرق المپیکو خاله بازیو نمیدونی!همین رفتن به المپیک خودش خیلی سخته چه برسه به مدال گرفتن . اول ورزشکار باید تو شهرش اول شه بعد تو ناحیه مقام بیاره بعد استان بعد تو کشور بشه بهترین ورزشکار اون وزن و رشته بعد تو جهانی ورودی المپیکو کسب کنه . شما اگه تونستی تو همون محلتون جزو سه نفر اول شی بعد بیا تز بده . مگه هویجه همه برن طلا بگیرن با این به قول شما ریدمان تو رنکینگ از 170-180 کشور دیگه حتی میزبان جلوترن. مشکل مردم ما اینه که تو چیزی که سررشته ای ازش ندارن میشن کارشناسو صاحب نظر . اون بدبختی که بعد سالها تلاش بدون هیچ سرمایه ای میاد 220 کیلو وزنه میزنه میشه ششم المپیک اونایی که سنگین ترین وزنه ای که تو عمرشون بلند کردن یه گونی برنج 20 کیلویی بوده !!! بهش میگن ریده بی عرضه و بی غیرت!شما اگه بهتر بلدی بسم الله برو از الان شروع کن واسه 2020 طلاها رو درو کن!!!
ویرایش توسط Navid : 08-16-2016 در ساعت 06:17 AM
در حال حاضر 203 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 203 مهمان ها)