معلمان مجمع
چطور میشه یه درایو 50 گیگ دارم اونو بخوام اضافه کنم به درایو c
درایو ویندوزم 50 گیگ ظرفیتش کمه میخوام این 50 گیگ رو بش اضافه کنم .. چجوریه
معلمان مجمع
چطور میشه یه درایو 50 گیگ دارم اونو بخوام اضافه کنم به درایو c
درایو ویندوزم 50 گیگ ظرفیتش کمه میخوام این 50 گیگ رو بش اضافه کنم .. چجوریه
ویرایش توسط Hadi : 08-19-2016 در ساعت 01:36 PM
دانشمندان گرامی مجمع دقت داشته باشین نمیخوام ویندوزم پاک بشه
میدونم با پارتیشن مجیک میشه ولی بلد نیستم چجوریه کار باهاش میترسم بزنم یه دکمه اشتباه تمام هاردو فرمت کنه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی باز حرف مفت زدی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درایو c من خودم حجم زیاد کردم پاک نمیکنه چیزی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)