کسی نگفته به به و چه چه رکود از هیکل مملکت میباره
بحث تورمه یادمه موسوی هم میگفت نیازی نیس برای وضع جامعه نمودار ببینین یا حرفای فلانیو گوش کنین به سفره تون نگاه کنین تورم برای من شهروند معمولی که توبازار نیستم اینه که همون جنسیو که چهار سال پیش میخریدم با اندک افزایش قیمتی دارم از همون مغازه میخرم
الان من یه مثالی برات میزنم : سال 84 قبل اینکه مموتی بیاد و با عرض معذرت برینه به مملکت قیمت سکه و دلار چند بود ؟ سکه 100 تومن ، دلار 900 تومن ! درسته ؟ الان چنده ؟!؟! الان برو با اروپا و آمریکا مقایسه کن ، اصن ببین نرخ تورم اونا چی شده !! مگه میشه ظرف 10 سال قیمتا 10 برابر بشه ولی تورم بیاد پایین !!! تورم بر اساس میزان درآمد قشر متوسط و ضعیف جامعه و متوسط قیمت هر جنسی به دست می آید وگرنه تورم نقطه به نقطه و ماه به ماه پشیزی ارزش نداره
بکش و بسوز و بگذر منگر به اینکه عاشق
بجز اینکه مهر ورزد گنهی دگر ندارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
راستی یاد یه چیزی افتادم یه زمانی محصولات بارفتن بود الان کجا بید
لینک دانلود اینو برسونین فقط سایتش پولی نباشه گانول 720
Neighbors 2: Sorority Rising 2016
مهدی احمدوند و سامان جلیلی و علی عبدلمالکی هر چی باشه کار خودشون رو میکنن و موفق هم هستن با تیتراژ سریال و روضه خونی هم معروف نشدن کارشون هم درسته ، اینکه یکی نتونه با صدای خواننده ارتباط برقرار نکنه بسته به سلیقه اش داره که البته الان همه گوش ها مریض تشریف دارن ، هر کی داره زحمت میکشه واسه کاری که ازش منتشر میشه ، فقط کافیه یکی بیاد بگه چاوشی فلانه پیج طرف رو به خاک و خون میکشن طرفداراش ادعاشون هم میشه که خیلی موسیقی میدونن و موسیقی خوب گوش میدن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)