تتلیتیا
نوشته اصلی توسط Hadi چقدر گرفتی حالا .. benque خیلی برند خوبیه تو مانیتور .. مال منم ایسوس 22 اینچ IPS اون 540 که نوشتم به نظرت چیه
نوشته اصلی توسط Chavosh اون 540 که نوشتم به نظرت چیه 540 ؟! واقعا ؟! خیلی خوبه قیمت فک کردم حداقل 700 تومنه
نوشته اصلی توسط Hadi 540 ؟! واقعا ؟! خیلی خوبه قیمت فک کردم حداقل 700 تومنه بنکیو مث سامی و ایسو گرون نیس
نوشته اصلی توسط Chavosh بنکیو مث سامی و ایسو گرون نیس حالا خوبه کیقیتش ؟! به جان خودم اینا پول برندشو میگیرن فقط تو کارایی همین بنکیو از همه شون بهتره
نوشته اصلی توسط Hadi حالا خوبه کیقیتش ؟! به جان خودم اینا پول برندشو میگیرن فقط تو کارایی همین بنکیو از همه شون بهتره عالی
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 حالت خوبه ؟!
kamran69
نوشته اصلی توسط Chavosh عالی یه لینک بده برم همه جاشو ببینم جلوش که خیلی قشنگ بود تقریبا طراحی جلوشم عین مانیتور خودمه
نوشته اصلی توسط Hadi یه لینک بده برم همه جاشو ببینم جلوش که خیلی قشنگ بود تقریبا طراحی جلوشم عین مانیتور خودمه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hadi
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن