رییس سازمان بسیج مستضعفین:
اسناد معتبری از اعترافات جاسوسان آمریکایی دستگیر شده در ایران داریم که برای سرد کردن کانون مساجد برنامه ریزی و توطئه کرده اند و با کمک نفوذی ها این کار را انجام داده اند
:│
رییس سازمان بسیج مستضعفین:
اسناد معتبری از اعترافات جاسوسان آمریکایی دستگیر شده در ایران داریم که برای سرد کردن کانون مساجد برنامه ریزی و توطئه کرده اند و با کمک نفوذی ها این کار را انجام داده اند
:│
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
تکبیر
کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره
جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم
یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بوداین که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.
من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !
تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن
در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره
اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس
ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم
در نهایت دمپایی پلاستیکی![]()
الی چقدر طول کشید این تومارو نوشتی ..![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدن رو دست برادران بوشهری![]()
the intersection in front of Burj Khalifa in Dubai. Canon 700d
در حال حاضر 592 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 592 مهمان ها)