صفحه 4527 از 8550 نخستنخست ... 352740274427447745174525452645274528452945374577462750275527 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 45,261 به 45,270 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فعال
    رییس سازمان بسیج مستضعفین:
    اسناد معتبری از اعترافات جاسوسان آمریکایی دستگیر شده در ایران داریم که برای سرد کردن کانون مساجد برنامه ریزی و توطئه کرده اند و با کمک نفوذی ها این کار را انجام داده اند

:│
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    حالت خوبه ؟!
    خوبم خدا رو شکر ... مرسی که دیشب با حرفات آرومم کردی فدای اون قلب مهربونت هادی گُلم

3. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست ها
    ببین تو علم اقتصاد شاخصهای اقتصادیو ببینی نوشتن که رکود بسیار بدتر از تورمه . هنر اینه که تورمو با رشد اقتصادی و رونق بیاری پایین مثل زمان خاتمی که با نفت 7 دلاری تورمو رسوند زیر 10 درصد و رونقم بود . الان همه چی قفل شده . خیلی از کارای عمرانی کشورو دولت تعطیل کرده و اختصاص داده به کارانه چند صد میلیونی دکترا !!! این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.تنها راهش این بود که قیمت ارز بیاد پایین و ارزش پول کشور تقویت بشه که آقایون جلوشو گرفتن تا بتونن از طریق بالابودن دلار حقوق دویست میلیونی رد کنن واسه خودشون و مدیراشون ! الان بدترین اوضاع اقتصادی ایرانه . من خودم به روحانی رای دادم ولی الحق و الانصاف هیچ تغییری تو این سه سال ایجاد نکرده . تو یه سری زمینه ها بدترم شده و آتو داده دست دلواپسا که ببینید توافقم کردیم هیچ فرقی نکرد بدترم شد پس بلندتر بگید مرگ بر آمریکا!!!

تکبیر

کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره

جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم

این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.
    یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بود

من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !

تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن

در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره

اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس

ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم

در نهایت دمپایی پلاستیکی

5. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نمایش پست ها
    خوبم خدا رو شکر ... مرسی که دیشب با حرفات آرومم کردی فدای اون قلب مهربونت هادی گُلم
    دیگه توضیحات لازمه رو بت دادم بدونی امیر پسر خوبیه توام خوبی ..
    هر تاپیک هم قانون خودشو داره ...الان دیگه مثل قبلا نیست .. تو پیامم بت گفتم الکی اعصاب خوردتو خورد کردی ...
    داشتی اعصاب منم ازین اواخر خورد میکردی

7. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    دیگه توضیحات لازمه رو بت دادم بدونی امیر پسر خوبیه توام خوبی ..
    هر تاپیک هم قانون خودشو داره ...الان دیگه مثل قبلا نیست .. تو پیامم بت گفتم الکی اعصاب خوردتو خورد کردی ...
    داشتی اعصاب منم ازین اواخر خورد میکردی

9. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    الی چقدر طول کشید این تومارو نوشتی ..

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تکبیر

کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره

جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم

یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بود

من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !

تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن

در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره

اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس

ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم

در نهایت دمپایی پلاستیکی

چند ساله یه جا انقد تایپ نکردی ؟

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

زدن رو دست برادران بوشهری

فعال

the intersection in front of Burj Khalifa in Dubai. Canon 700d

14. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

16. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4527 از 8550 نخستنخست ... 352740274427447745174525452645274528452945374577462750275527 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 592 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 592 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع