نوشته اصلی توسط Hadi دیوث چرا میخندی
نوشته اصلی توسط Hadi راستی پیمان یه نگاه بنداز به نظرت عجیب نیست بالایی شده 6.7 چه قدر اومده پایین تو روح این شاتل راستش چند مورد دیگه هم دیدم که میگفتن یه هویی این چند روزه همین حالت براشون پیش اومده ، مشهد تهران و بقیه جاها مثل اینکه یه کرمی ریختن سیگنال به نویز خطا افت کرده و پهنا باند کاربرا کم شده
Hadi
نوشته اصلی توسط Allaxa ک.ونی قیمت ممه چنده الان؟
نوشته اصلی توسط Allaxa منم تگ کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو نمیدونی پیمان این هی تا هر چی میشه میگه پس من چی ..
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث چرا میخندی همیشه میگی شام چی داری
نوشته اصلی توسط Hadi تو نمیدونی پیمان این هی تا هر چی میشه میگه پس من چی .. جو خراب نکن اخه گفت همه رو تگ کردم یعنی من جزو همه نیستم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 چه قدر اومده پایین تو روح این شاتل راستش چند مورد دیگه هم دیدم که میگفتن یه هویی این چند روزه همین حالت براشون پیش اومده ، مشهد تهران و بقیه جاها مثل اینکه یه کرمی ریختن سیگنال به نویز خطا افت کرده و پهنا باند کاربرا کم شده سرعتم 100 تا 150 کیلوبایت افزایش پیدا کرده ولی این خیلی اومده پایین .. یعنی طرف 1 مگ و 300 سرعتش که میشه تازه اون snr میشه 10 ولی این طبیعی نیست که .. خیلی بیش از حد اومده پایین
نوشته اصلی توسط Allaxa جو خراب نکن اخه گفت همه رو تگ کردم یعنی من جزو همه نیستم نه تو جزو مولانا هستی .. ترنس به کار تو نمیاد
نوشته اصلی توسط Hadi همیشه میگی شام چی داری مامانی میبینم یاد غذا می افتم به تو چه تو رابطه مادرزن و داماد دخالت نکنچشم نداره رابطه صمیمی ما ببینه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مامانی میبینم یاد غذا می افتم به تو چه تو رابطه مادرزن و داماد دخالت نکنچشم نداره رابطه صمیمی ما ببینه چه نقشی هستی تو ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 289 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 289 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن