چه لزومی دارد مرگ
او رفت و تو آمدی
حزِن سفید من ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بـه خـاطــر تو از خـودم ،از هـمـه دنـیـا می گذرم
دنـیـا چیــه به خـاطرت ،از دل و جـونـم می گذرم
هر چی که عشقه با نگام نثار چشمات می کنم
گـــلای دنـیــا رو هــمـــه نثار دسـتــات می کنم
هر چی بخوای همون می شم برات می مونم همیـشه
اگـه بگـی دوسـتم داری هر چی بخوای همون می شـه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
بزن پلڪے بہ هم گاهے ببین من زندہ ام یا نہ
شڪستے قاب چشمم را ببین جان ڪندہ ام یا نہ
نشستہ روے این میز و عذابم را نمے بینے
تو را تا اوج این قصہ خودم آوردہ ام یا نہ
بہ این لبخند زیباے تو معصومانہ مے خندم
خبر دارے تو از آہ پس از هر خندہ ام یا نہ
قلم را دست مے گیرم، خجالت مے ڪشم از تو
تو مے فهمے ڪہ از عطر تنت آڪندہ ام یا نہ
خودت رابردے و رفتے ...من اما عاشقت ماندم
حسابم ڪن همین حالا ببین بازندہ ام یا نہ
نگاهے ڪن بہ بالا و بگو در گوش من آیا
ڪسے مے دید از بالا ڪہ من هم بندہ ام یا نہ ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر ظهر چه آواتار تابلویی گذاشته بودی میخواستم همین جا بت تجاوز کنم ولی دیه عوضش کردی![]()
در حال حاضر 586 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 586 مهمان ها)