هندوانه به شرط چاقو بدو بیا آتیش زدم به مالم
هندوانه به شرط چاقو بدو بیا آتیش زدم به مالم
1:30 زوزه الکتریکه ؟ اگه باشه گند زده
سولو میزنه دیگه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
میدونم ولی خوب آخرش رو به قول معروف بد ول کرده یعنی به کل فضا تو اون تایم عوض میشه بنده خدا باید جمعش کنه هر جوری هست
اجراش جالب بود مخصوصاً اون بلندگوی سفید میگیره به اون سمت بابا اینوریا هم دل دارن به فکر تغییر شغل هم باشه بد نیستا
دقت کرد همه تو سالن آهنگ رو میخوندن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو دارم خیلی دوسش میدارم 1 ترا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همونه 2 ترا
باز نیاز دارم موندم کدومو بگیرم
اشتباه گفتم
من اینو دارم 1 ترا
Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
اینم 2 ترای همون
Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)