تو رو ادم حساب نمیکنه
خاک بر سرت مهمه این شوخی که نیس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد فلوکی میفتم هرچی میشد میگفت کار خدایانهمن میگم فک کنم خداییم وجود نداشته باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
از اینجایی که من هستم تموم شهر معلومه
کنارم خیلیا هستن، دلم پیش تو آرومه...
!?Who Cares؟!
Dubai
A shot from high up during a foggy morning, this was shot after the fog left and it was very hazy. Mornings like this are worth getting up.
Canon 6d, Canon 50 f1.8
بری رو این برجا یه عکس بگیری از خودت
در حال حاضر 291 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 291 مهمان ها)