نوش آفرین - راس ساعت ستاره
چشمای من تو انتظارت رو به آسمون تیره مونده
نبودنت تو عمق چشمام قلب ترانمو شکونده
یه عمر ِ تو تب و تاب تو ثانیه ها رو میشمارم
بیا که تا تویی نازنین ستاره ی شبای تارم
به این میگن تحریر .. زنانه![]()
نوش آفرین - راس ساعت ستاره
چشمای من تو انتظارت رو به آسمون تیره مونده
نبودنت تو عمق چشمام قلب ترانمو شکونده
یه عمر ِ تو تب و تاب تو ثانیه ها رو میشمارم
بیا که تا تویی نازنین ستاره ی شبای تارم
به این میگن تحریر .. زنانه![]()
ادامه بده .... اما فقط ادامه بده ، این روزهای هولناک را![]()
حق با توئه مدل m1 اصلا نسخه 3 نیست
اینجا رو ببین اطلاعات کاملش رو تو سایت گلوبال سونی زده عجیبه مقداد هم دیجیکالا به اشتباه usb3 معرفی کردنش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه مشخصات تمام مدلای کنونی موجود تو بازار را داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ای که باید دقت کنی تو سری qx سرعت ترانسفر اطلاعات حجمای 8 و 16 با 32 گیگ به بالا فرق میکنه
رو بسته هاش مقدار سرعت خوندن رو نوشته
حداقل همون 16 گیگ رو بگیر که سرعت نوشتنش از 40-50 مگ یه موقع کمتر نباشه
کاری نکردم که یره انقد از من تعریف نکن توروخدابچه های اینجا اکثریت ماشالا معلوماتشون بالاست و تو خیلی چیزا استادن منجمله خودت
![]()
شاید که برگردی شاید که پیدا شی ، شاید که آغازی در انتها باشی![]()
تمامه دیروز و پی تو میگردم ، کجا گمم کردی کجا گمت کردم![]()
چشم هایش شروع واقعه بود...![]()
!?Who Cares؟!
منصف بمان، تو زندگی داری
مابین ما کی بیشتر مرده...
!?Who Cares؟!
این سایز کوچولوها خیلی حساسن اگه درست ازش مراقبت نکنی زود خراب میشن
این مدلش چقدر باحاله قسمت درونیش شکل چاقو تاشو در میادالبته usb2 ارزش خرید الان نداره دیگه
رنگ سیلور مالِ سری هم خانواده نسل قبلش بود
سری qx/gqx مشکی و طلاییه فقط
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 123 مهمان ها)