[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آدمها که هستم ، چه خوب باشند و چه بد، تمام احساساتم تعطیل و خسته میشوند ، تسلیم میشوم ، سر تکان میدهم ، تظاهر میکنم میفهمم ، چون دوست ندارم کسی را برنجانم!
این یکی از نقطه ضعفهایم است که بیشترین مشکل را برایم درست کرده،
معمولا وقتی سعی میکنم با دیگران مهربان باشم روحم چنان پاره پاره میشود که به شکل ماکارونی روحانی در میآید!
کرکرهی مغزم پایین میآید ، گوش میکنم ، جواب میدهم و آنها احمقتر از آنند که بفهمند من آنجا نیستم!
چارلز بوکوفسکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
بر لب لرزان من فریاد دل خاموش شد
ابوالحسن ورزی
هایده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دل چو رو گرداند
برگرداندن او مشکل است
صائب تبریزی
جای همدردی فقط زخم زبانت می زنند
آه! قدری فرق دارد زخم خنجرهایشان
دوستانت پا به پای دشمنانت می زنند
در حال حاضر 316 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 316 مهمان ها)