نوشته اصلی توسط Hadi یه احساس بدی دارم نسبت به فردا کلی باید هماهنگی کنم با این با اون
نوشته اصلی توسط Allaxa یه احساس بدی دارم نسبت به فردا کلی باید هماهنگی کنم با این با اون شاید استرس داری .. نگران نباش همیشه اینجور کارا زود پیش میره خدا کمکت میکنه تو زندگی ..
نوشته اصلی توسط Hadi شاید استرس داری .. نگران نباش همیشه اینجور کارا زود پیش میره خدا کمکت میکنه تو زندگی .. هفته پیش خانومم زنگ زد آرایشگاهش گفتن عجله نکنین ما خودمون زنگ میزنیم امروزم زنگ زد گفتن شما زنگ نزنین ما خودمون زنگ میزنیم یه دفه عصبانی شد گفت یعنی چی زنگ میزنیم عروسی پس فرداس یادشون رفته بود کلا لباس عروس هم قول داده بودن 10 روز جلوتر تحویل بدن تازه امروز تحویل دادن
راستی گروه موسیقی میخوای بیاری ؟! من که میگم پول اضافیه ..
نه فقط دیجی میاد
نوشته اصلی توسط Allaxa هفته پیش خانومم زنگ زد آرایشگاهش گفتن عجله نکنین ما خودمون زنگ میزنیم امروزم زنگ زد گفتن شما زنگ نزنین ما خودمون زنگ میزنیم یه دفه عصبانی شد گفت یعنی چی زنگ میزنیم عروسی پس فرداس یادشون رفته بود کلا لباس عروس هم قول داده بودن 10 روز جلوتر تحویل بدن تازه امروز تحویل دادن پاتختی هر چقدر گیرت اومد 1 تومنشو بده من ثواب داره
نوشته اصلی توسط Allaxa نه فقط دیجی میاد قراره چقد بگیره ..
نوشته اصلی توسط Hadi پاتختی هر چقدر گیرت اومد 1 تومنشو بده من ثواب داره حداقل همون خرجی که کردم خدا کنه در بیاد
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi قراره چقد بگیره .. اشنا بود تخفیف داد 900 تومن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 253 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 253 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن