[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم ختم اینترنتی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی مبلغ لنترن
مرحله بعدش معرفی سایت خاک بر سری هست فریب نخورین
گفته بودی درد دل کن
گاه با هم صحبتی ...
کو رفیق رازداری ...
کو دل پرطاقتی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
وقتی که بغض من شکست
از زخم تیغ نارفیق
تنها تو بودی در دلم
ای با من و شبم رفیق ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
İstemem sevgilim yüzüme gülme
نمی خوام عشقم بهم لبخند بزنی
Eğer ki sonunda ağlatacaksan
اگه قراره آخرش گریه مو دربیاری
İstemem sevgilim ümitler verme
نمی خوام عشقم، بهم امید نده
Sonunda dünyamı karartacaksan
اگه قراره كه دنیامو سیاه كنی
Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim
من از اونایی هستم كه عشقو جاودانه میدونن
Bir ömür boyuca sevenlerdenim
از اونایی كه تمام عمر عاشقند
Ellerin elime değmesin derim
میگم دستت به دستم نخوره
Eğer ki sonunda ayrılacaksan
اگه قراره كه آخرش ازم جدا شی
Gönüle vurulmaz asla bir kilit
قلب هیج وقت یه كلید نداره
Seveni öldürür kırılan ümit
امیدی كه از دست میره عاشقو می كشه
Sevgilim yanıma yaklaşmadan git
عشقم بدون اینكه نزدیكم بشی برو
Eğer ki sonunda ayrılacaksan
اگر قراره كه آخرش ازم جدا شی
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)