نمیدونم تو به چی میگی اندام زن 38 ساله اینجور
خداوکیلی تو این عکسو نگاه کن ببین لاغر مردنی .. قد بلندم هست .. اگه بدنش پُر بود اون موقع خوب بود
خوش استیل نیست .. مدل دارم تو سیستم باید بگردم پیداشون کنم تو هارد یعنی ببینی آب از دهنت سرازیر میشه
اسکل به صورتش زل نزن اون گریمه بی روح کردن
ممه و کیون در حد لالیگاس کوری مگه
اینام هنرمندن عزیزم منتها نوع هنرشون فرق میکنه
واسه هارد اصن نفهمیدم چه گفتی فقط میدونم گفتی کینگستون و 240 ..
آخه میدونی باید یه هارد 3 ترا بایت هم بگیرم
الان فضای خالی شاید رو هم رفته 100 گیگ باشه . که اینم اگه بخوام فیلم دل کنم تا یه هفته ای پر شده .
نمیدونم اختلاف قیمتش چقدره با 120 اگه کم باشه خب 240 میگیرم به صرفه تره .. ولی پولم نمیرسه
باید اون هارد قرمزه رو بگیرم 3 ترابایت چیز خوبیه هر چی باشه از گرین خیلی بهتره الان 2 ترا دارم گرین اصن به درد نمیخوره سرعتش ..
فک نکنم کینگستون بگیرم برم تو دیجی ببینم چی هست بعدا
الان دیجی ملخ افتاده
دیر جنبیدی دلار گرون شد اینا کشیدن روش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا همون موقع که تو گرفتی منم میخواستم بگیرم ولی پول نداشتم الانم 300 تومن از یه نفر میخوام گفته تا شنبه میدم
اگه زودتر پولمو میداد میگرفتم صد در صد آخه فضای خالی هم نداشتم گفتم ssd بگیرم باید یه هارد هم بگیرم بزارم جای این 500 گیگ .. یعنی این 500 رو در بیارم بفروشم .
یعنی الان چقدر رفته روش ؟ 50 تومن ؟
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)