امیدوارم بیاد
به نقل از روابط عمومی ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی ، تمهیدات لازم برای مهار یکصد هزار لُنگ به دست در بازی فردا در نظر گرفته شده و نیروی امنیتی زیادی برای مهار جام ندیده ها آموزشهای لازم را دیده و یگان ســــــوپر ویژه کاملاض در آماده باش هستند و خواب و زندگی ندارند . عده ای هم مامور حفاظت از چمن و تیر دروازه و کلاً همه چی هستند . گفته شده که فرمانده یگان ویژه ورزشگاه ازادی در ذکر بعد از نماز گفته خدایا رحم کن
به نقل از روابط عمومی فدراسیون ، جامی که برای ورزشگاه آزادی در نظر گرفته شده از نوع فولاد آب دیده است که حتی در مقابل شلیک آرپیجی و بازوکا غیر قابل منهدم شدن است . سکوی قهرمانی در ورزشگاه آزادی از کامپوزیت عیار بالا در نظر گرفته شده که حتی تانک مرکاوا به رویش رفته و منهدم نشده
من بچه بودم خیلی پرسپولیسی بودم. اما به خاطر رفیقام دارم میرم. حقیقتا الان چند ساله فقط دوست دارم تیمای شهرستانی قهرمان شن. ولی تیم خوب.
مثلا استقلال خوزستان قهرمان سهمیه گرفته سال بعد فقط میره میرینه به آبرو و شرف ایران تو اسیا. اما از قهرمانی سپاهان و ذوب آهن و حتی از اوج گیری تراکتورم خوشحالم با اینکه از تراکتور متنفرم.
صحبت های محمد اصفهانی راجع به محسن چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرف : سینجول
من الان ابدا طرفدار استقلال پرسپولیس نیستم. فقط بچه بودم پرسپولیسو دوست داشتم. الان چند ساله متنفرم از تیمای تهرانی. نمیدونم چرا. من خودم فوتبالم خیلی خوبه، زورم میاد طرفداری چهار تا اسکول رو کنم. اصلا کونم میسوزه فردا میخوام برم فوتبال تماشا کنم. انقدری فوتبال تو وجودم هست که حداقل تو یه تیم چرت لیگ برتری رو نیمکت میشستم.
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)