آلبوم متالیکا اومد
خب رضا صادقی اومد بعدی نوبت موزنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی بلی دیجی پک 15 ترکه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پریشان طره تا چندم پریشان میگذاری!؟؟!
فصل پاییزیه من که میرسه ، نفسم به عشق تو پر میزنه
#داستان_شب
یکی بود که همش پشت اون یکی که نبود گوه میخورد
غیر از خدا هیچکس نبود
در زمان های خیلی خیلی دور و توی یه جنگل تاریک و دورافتاده , زیر سایه ی مخوف و مه آلود یکی از درختای صنوبر , پروفسور سمیعی نشسته بود و داشت چای می نوشید که رضا قرایی وارد صحنه شد و گفت:
داداش راسته که میگن شما ثابت کردی طول عمر انسان با کف دستش رابطه ی سمپاتیکی داره ؟؟
پروفسور سمیعی گفت :
اگه "راست" نبود که ثابت نمیکردم طول عمرانسان با کف دستش رابطه ی سمپاتیکی دارد
رضا قرایی گفت :
داداش خوشمزه نشو .. جدی پرسیدم
پروفسور سمیعی گفت:
ببین اسگل ! اگه قرار بود من این رابطه ی سمپاتیک رو ثابت کنم تو هم باید هر شب اعدام می شدی ! عجب زوری هم داری و قبل اعدام با مامورا درگیر میشی و دستبند رو میشکونی و ..
فقط و فقط در کانال زیر
تا دو دقیقه ی دیگه پاک میشه
من تنها چیزی رو که می تونم ثابت کنم رابطه ی تخماتیک شقیقه ی انسان با گوزه
اینجا بود که رضا قرایی کلاه از سر برداشت و گفت:
من لئو تولستوی هستم
پروفسور سمیعی که بسیار شرمگین شده بود گفت:
چرا از اول خودتو معرفی نکردی ؟؟؟
لئو تولستوی گفت:
چون داشتم آفتاب میگرفتم
پروفسور سمیعی گفت:
پس چرا ساختمان را منفجر کردی ؟؟
لئو تولستوی گفت:
جلوی آفتابم را گرفته بود
پروفسور سمیعی گفت:
عاشق امثال توام که وقتی کنارشون میشینی چاییت سرد میشه
ریدی به چایی خوردنم
لئو تولستوی گفت : باشه
و سپس چشمک ریزی به دوربین زد و با حالتی کوین اسپیسی مسلکانه در سریال house of cards رو به بیننده گفت :
در این درگه که گه گه کُه، کَه و کَه کُه شود ناگه // مشو غِرَّه به امروزت که از فردا نِه ای آگه!
پروفسور سمیعی نیز صحنه را ترک کرد , رفت و دابسمشی با آهنگ " دختر نازم سحر مهستی " ساخت و سپرد به نوه اش تا توی چنل یوتیوب اش آپلود کند
از آقای قالیباف هم خیلی تشکر کرد
شبتون بوجی موجی اوجی تریجی فورجی ارجی
در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 165 مهمان ها)