اقا ى سوال..
واسه ى کى ازرفقا مى خوام اکانت گوگل پلى وا کنم.. بايد حتما از گوشى خودش تبت نام کنم يا نمى تونم با تبلتم بسازم و ىوزر پسش رو بهش بدم؟ اينجورى مى شه؟![]()
اقا ى سوال..
واسه ى کى ازرفقا مى خوام اکانت گوگل پلى وا کنم.. بايد حتما از گوشى خودش تبت نام کنم يا نمى تونم با تبلتم بسازم و ىوزر پسش رو بهش بدم؟ اينجورى مى شه؟![]()
واقن برام جالبه اینهمه چس مغز تو دنیا داریم پول به اپل میدن اونم با این قیمت اونم با این محدودیت مدل !
با این وجود هنوز سامسونگ در بالاترین جایگاه قرار دارد و توانسته است ۷۱.۷ میلیون گوشی هوشمند در سهماهه سوم سال ۲۰۱۶ به فروش رساند. در جایگاه دوم اپل قرار دارد که توانسته ۴۳ میلیون تلفن هوشمند بفروشد. طبق مطالعات گارتنر، کمپانی اپل با وجود عرضه آیفون 7 با کاهش فروش ۶.۶ درصدی در سهماهه سوم ۲۰۱۶ روبهرو شده و علت آن نیز افت فروش محصولات این کمپانی در کشور چین است.در مجموع، فروش تلفنهای هوشمند با ۵.۴ درصد رشد، به ۳۷۳ میلیون واحد در سهماهه سوم ۲۰۱۶ رسیده است. جالب است بدانید که تنها کمپانیهای هواوی، اوپو و bbk شاهد رشد فروش بودهاند.
یا مثلا همی سامسونگ بی ناموس مقایسه کنین امکاناتو با یه قیمت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لیکو پول گمرک اضافه کنین میشه همون سامی تقریبا
در حال حاضر 608 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 608 مهمان ها)