ترانه م روی لب هاته، صدامو با خودت داری
همین خوبه که می دونم واسه من وقت می ذاری
با موسیقی من گرمی با موسیقی من سردی
چقدر زیبا شدی از وقتی شالت رو عوض کردی
نگاهت می کنم هر بار برام نایاب تر می شی
نگاهت رو که می دزدی ازم جذاب تر می شی
چقدر خوبه که مغروری، چقدر خوبه که آرومی
کنار این همه جذابیت، انقدر خانومی
چقدر خوبه که می دونم تو هم دلتنگ من می شی
تو داری خالق زیباترین آهنگ من می شی....
![]()
من از زندگی توو هوات خسته ام
ازت خسته مو باز وابسته ام
نگو ما کجاییم که شب بین ماست
خودم هم نمی دونم اینجا کجاست....
![]()
دل خون 20:30 ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه شد ناسا اعلام کرد امشب گوشی موشیا باس خاموش باشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال ها سال، هی غزل گفتم؛
هی سکوتِ تو را صدا کردم؛
آخرش از میان قافیه ها
به دو سیگار اکتفا کردم
سال ها سال، پیشه ام این بود
تیشه به ریشه ی خودم بزنم
پشت سیگارهای پی در پی
در خیابانتان قدم بزنم
![]()
پای در گیوه ی پدر مگذار....
.
.
جز منِ با تو دودمانم دود
ای دلیل عزیز ویرانی!
چند یاغی تبار دیگر را
قصد داری به خاک بنشانی؟
باد با دودمان برگ نکرد
آن چه تو با جهان من کردی
من، سر از خواب های افیونی
تو سر از قهقرا در آوردی....
.
.
![]()
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)