واکینگ دد زیرنویس 720 اومده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
طرز فکر هیچ ایرادی نداره / موزیسینی که قوی باشه هرجایی مخاطب رو جذبه خودش میکنه
و بین المللی میشه. این اسامی هم که بردی چندتاشم من اضافه میکنم..محمد اصفهانی( با تمام احترامی که براش قائل هستم) و فرزاد فرزین، چندجا رفتن و موفق نبودن و تمام.
میتونی از بنیامین بپرسی کنسرتش تو سوئد چی شد.مطمئن باش خودشو میزنه به اون راه
ایراد کار میدونی کجاس اینکه تو ایران همه شدن خاص و هوادارا مخاطب خاص/ خارج از ایران ظاهرا چیزی از موسیقی حالیشون نیست از به اصطلاح خارج گفتنت خیلی حرفا معلومه
اصن اونور اب رو هم بیخیال میشیم؛ اهنگسازایه بزرگ داخل که موزیک بی کلام کار میکنن شادمهر رو قبول دارن تو نوازندگی و اهنگسازی اونام حتما سوادشون کمه آره؟
منهایه اینا مخاطبی که موزیکای شادمهر رو گوش داده باهاشون زندگی کرده یکیش خوده من.کاری که دیگران نتونستن حداقل با دله من بکنن.
بهتره جا اینکه عقیده ی منو جهت کوبوندن قرمز کنی به سلیقه و عقاید دیگران احترام بذاری
مخلص کلام/ طرفدارایه شادمهر اتفاقا خیلی شیک هستن عادت ندارن هی سرک بکشن که هر هواداری چطور آرتیستشو صدا میکنه یا با آهنگاش حال میکنه و یه برچسب کمدی بودن هم بزنن بهش فقط اومدم همین رو بگم و خلاص وگرنه هدفم کل ک نیست
شما هم هر ارتیستی رو قبول داری لذت ببر.
عزت زیاد
کارن همایونفر با مجله ترانه ماه چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و گفت که چیز خاص و منحصر به فردی در موسیقی شادمهر نمیبینم ، یه آهنگساز و خواننده ی معمولی هستن ایشون با احترام به تمامی طرفداران شادمهر عزیز .
ویرایش توسط Milik : 11-28-2016 در ساعت 09:25 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
هوادارهای چاوشی گرام هم ببخشن ما ورود پیدا کردیم به تاپیک/ بدرود![]()
محمدانِ مارکز بدونِ پوزه بند
ریش خند برنامه یِ با حالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ملت![]()
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)